A CSODATEVŐ SALLY

Véletlenül landolt a kosaramban a Sally Hansen gyémántos körömerősítő lakkja, de soha rosszabb véletlen ne történjen. A DM-ben a 150 pontos kuponfüzetben 50%-os akció volt a fenti márka összes lakkjára, így egy szép pirost választottam és még a kasszától rohantam vissza egy fedőlakkért. Nos benéztem a sietségben és egy körömerősítő-alaplakk sikerült, ez nem más mint a Sally Hansen Diamond Strength Hardener. A lakk 13,3 ml és jóval 2000 forint felett van az ára, de én mondom ez minden fillért megér.


Én és a körmeim sok harcot megvívtunk már egymással. Tinikoromig folyamatosan rágtam, azóta csak hébe-hóba, főleg ha ideges vagyok akkor akaratlanul is ezen kapom magam, de azt hiszem hogy mondhatom hogy leszoktam. Amióta az eszemet tudom szeretnék szép körmöket de a körmöm nem gondolja így. Szóval örökös harc a miénk, megnő, letörik, bereped vagy éppen a mostani dilije az volt, hogy nem nőtt tovább bizonyos hossznál. Már megbarátkoztam a gondolattal, hogy én leszek a csutkókörmű lány. Amúgy is óvodás méretű a kezem, a körmeim meg csak egy rajszögnyi nagyságúak, szóval halmozottan hátrányos vagyok körömileg. Természetesen már sok mindent kipróbáltam, kisebb-nagyobb sikerekkel de ennyire jó eredményt még semmi nem hozott.
Maga a lakk egy nagyon híg, átlátszó és kissé erős illatú termék. Annyira híg, hogy nagyon kell vigyázni hogy nehogy lecsöppenjen amíg lakkozzuk a körmünket. Ez talán az egyetlen negatívuma, ugyanis egy pillanat alatt szárad szép egyenletesre. Semmi bubi, semmi hiba. És a legjobb hogy tökéletesen működik alaplakként, erre kenve a színes körömlakkunkat tuti biztosak lehetünk benne, hogy nem fog elszíneződni a körmük és emellett még ápolva is van. Jó ha tudjuk, hogy ez amolyan fólialakk. Tehát ha úgy tartja kedvünk, akkor valamelyik szélénél megbontva szépen le lehet húzni szinte egyben. Hogy ez miért jó? Aki mosott már le homoklakkot annak nem kell magyarázni azt hiszem. Viszont ellentétben az Avon fóliás körömerősítőjével ez csak akkor jön le, ha mi is akarjuk, nem mállik fel magától.

A kép beszéljen helyettem. Az első pontosan egy hónapja készült, ez volt mostanában az alapállapota a körmeimnek. Mint látjátok, rohadt ronda. A második kép e hónap első napjaiban készült, itt már örültem magamnak, hogy milyen hosszúak. Az utolsó kettő pedig mai kép. Direkt nem kentem fel színes lakkot hogy lássátok teljes valójában.

Tudom, hogy sokaknak ez még mindig nem az a húha hosszúság de én az eszemet sem tudom mikor volt utoljára ekkora a körmöm magától. Én nagyjából 3 hete használom, és átlagban heti kétszer kenem fel, de van hogy csak egyszer. Ez idő alatt úgy megerősödtek és megnőttek a körmeim hogy csak ámulok. Ugyanúgy mosogatok naponta többször is, végzem a házimunkát és egyáltalán nem vigyázok rájuk különösebben, azonban egy árva beszakadás sem volt ez idő alatt. Csodaszer? Nekem mindenképpen. Ha elfogy ez a bődületes mennyiség akkor biztosan újraveszem mert ennél jobbat kétlem hogy kapok.
Ki próbálta még? Mik a tapasztalatok?2 megjegyzés

 1. huu mostanában kezdtem rendszeresen nézegetni a blogodat és be kell valljam, nagyon tetszik. ez a bejegyzés pedig számomra különösen hasznos, mert tizennégy évnyi körömrágás után nyáron végre sikerült leszoknom róla. Azóta növesztem a körmeimet, de valahogy mindig betöredezik, néhány hónap alatt nem fog eltűnni ennyi idő nyoma. Mindenképpen ki fogom próbálni ezt a körömerősítőt. Köszönöm :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Nagyon örülök, hogy tetszik a blog, remélem visszatérsz még :) Nagyon szívesen, kicsit húzós az ára a lakknak, de szerintem megéri. Majd számolj be, ha bevált! :)

   Törlés

Köszönöm a kommented! Megeshet, hogy nem tudok azonnal reagálni, de minden esetben elolvasom a megjegyzésedet és előbb vagy utóbb válaszolok :) Tégy egy pipát az "értesítést kérek" felirat elé, így e-mailben azonnal értesülsz a poszthoz tartozó kommentekről.