BARRY M | PACIFIC & MAIRMAID

Végre megérkezett a saját magamtól kapott névnapi ajándékom, a futár kitartóan csengetett vele hajnalban, így most meg is tudom mutatni nektek a szerelmem legújabb tárgyait.

Köztudottan körömlakk mániám van, és kicsit bűntudatom is hogy megrendeltem ezeket, hiszen soha az életben nem fogok minden színt elhasználni ami jelenleg itthon van. Illetve egészen reggelig gyötört a lelkem, de aztán kibontottam a dobozt és úgy érzem magam, mint aki megtalálta az igazit. Csak éppen körömlakk formájában.
A lakkokat innen rendeltem rettentő jó áron ( de itthon megvásárolhatóak a Nailland-nél is) és őszinte leszek, mert egy kicsit csalódott voltam, ugyanis a képen szereplő Arabian árnyalat helyett a Pacific érkezett. Tetszett ez is, de egyrészt mindenki ezt a színt kapta fel, másrészt meg abszolúte nem az én színem a kék. Hogy mekkorát tévedtem :)


Mermaid, Pacific és Mediterranean
 A képeken nem fog átjönni teljesen, de olyan érzés viselni, mintha én lennék- barátnőm szavaival élve- a sellőkirálylány. Perzselő napfény, partot nyaldosó hullámok, pálmafa, forróság és elveszett paradicsom.. Röviden így tudnám jellemezni az érzéseket amik átfutnak rajtam ahányszor lepillantok a körmömre. És folyton csak azokat bámulom.
Az Aquarium kollekció hat színből áll, két kékes-zöldes árnyalatból, két rózsaszínes- aranyosból és két fedőlakkból mindkét színvilághoz külön. Ezek duokróm lakkok, tehát ha beruházunk rá ezt ne hagyjuk figyelmen kívül. Viszont meglepően könnyű velük bánni, két rétegben tökéletesen fednek és nem csíkozódnak. A száradási idő pár perc, a fedőnek egy picit több kell de az is bőven tűréshatáron belül van.
A Mediterranean-t akartam először kipróbálni de bevallom elcsábított a szikrázó kékség.
A Pacific egy mély óceán-kék árnyalat, amely néha áthajlik zöldesbe, de ennél a színnél érvényesül a legkevésbé a duokróm hatás szerintem. Mint mondtam én nem vagyok nagy kék rajongó, de ez az árnyalat rettentő szépre sikerült.
Két réteg


 A Sally Hansen gyémántos alapozólakkjára kentem fel belőle két réteget és látszik, hogy bőven elég is ennyi, mert szépen és egyenletesen fed. Egy külföldi blogger írta, hogy fekete alapra kenve még szebb hatást lehet elérni, majd legközelebb kipróbálom, egyelőre arra voltam kíváncsi mit tud normál módon. A körmeim elég ramaty állapotban vannak, folyton törnek és most kezd helyrerázódni, pluszban elromlott a fényképezőgépem, úgyhogy nem a legjobb minőségű képekkel jöttem de remélem hogy így is átjön valamennyire a hatás. Itt most zöldesnek tűnik, de a valóságban a kék dominál inkább.

A Mermaid egy csodálatos fedőlakk, tele nagyobb fólia-szerű csillámokkal, amelyek kék, zöld és arany színben pompáznak. Önmagában is megállja a helyét de igazán a Pacific-en domborít. Sok helyen olvastam, hogy  csalódottak a vásárlók mert olyan semmilyen a két szín együtt. Nos az eddig általam megnézett swatchok mindegyikén épphogy megmutatták a Pacific-nek a Mermaid-et és úgy valóban elég gyengus. Viszont én megküldtem vastagon és úgy már lélegzetelállítóan gyönyörű. A száradástól nem kell félni, vastagabban is megbirkózik a feladattal.


Összességében nagyon boldog vagyok hogy rossz színt kaptam, mert csodálatos és egyedi hatást lehet elérni, és a Pacific önmagában is elég figyelemfelkeltő. A Mermaid használható önmagában vagy bármilyen más alappal amely kicsit is harmonizál vele. Az árukat bőven megérték és bizony erősen gondolkodom a többi három testvér beszerzésén is.
A következő körmös bejegyzésben megmutatom a Mediterranean árnyalatot és bizony van még egy Barry M lakk a tarsolyomban ezeken kívül is :)


Nincsenek megjegyzések

Köszönöm a kommented! Megeshet, hogy nem tudok azonnal reagálni, de minden esetben elolvasom a megjegyzésedet és előbb vagy utóbb válaszolok :) Tégy egy pipát az "értesítést kérek" felirat elé, így e-mailben azonnal értesülsz a poszthoz tartozó kommentekről.