VIGYÁZZ, KÉSZ, POSZTOLJ! || A LEGROSSZABB TULAJDOSÁGOM


Nem leszek álszent, mert van egy csomó rossz tulajdonságom, de ha a barátaimat és a családomat megkérdeznétek akkor egyöntetűen mindenki egyet emelne ki: pontatlanság.
Igen, szánom és bánom de én vagyok a lány, aki akkor indul el otthonról amikor már öt perce ott kellene lennie a másik helyen. Sokan kérdezték már, hogy ez mitől van és miért vagyok ilyen de a válaszom az, hogy nem tudom. Nem direkt vagy tiszteletlenségből, egyszerűen csak elcseszem az időt és rosszul mérem fel hogy mennyit kell készülni, mennyi idő odaérni.
De van is erről egy szuper kis videó, na PONTOSAN ezt csinálom én is:
A megoldás az az, hogy a rutinosabb ismerőseim már eleve fél órával előbbi időpontot adnak meg, így van esély hogy odaérek időben. Persze ha fontos dolog (pl. munka, vagy vizsga) akkor az esetek 80%-ban sikerül időben érkeznem, de én szeretném hinni hogy ez egy betegség. Más mentségem nem lehet :)

A másik ilyen nagyobb dolog amit magam is utálok, az a hagulatváltozás. Képes vagyok pikk-pakk fergeteges jókedvből mélyen magamba fordulni minden ok nélkül. PMS idején ez hatványozódik. Persze amikor rosszabb kedvem van akkor nagyon undok is tudok lenni, főleg azokkal teszem ezt akiket szeretek. Néha csodálkozom hogy miért viselnek el :)
Plusz még rettentő lusta is tudok lenni és ha tehetem, kerülöm a konfliktusokat. Ez utóbbi nagyon sokszor nem jó, mert meg kell tanulnom kiállni magamért és kezelni a seggfejséget de a kicsi rózsaszín lelkem nem szereti ha veszekedés van és vita. 
És nektek? Mi a legrosszabb tulajdonságotok?

Nézd meg a többiekét: 
Nincsenek megjegyzések

Köszönöm a kommented! Megeshet, hogy nem tudok azonnal reagálni, de minden esetben elolvasom a megjegyzésedet és előbb vagy utóbb válaszolok :) Tégy egy pipát az "értesítést kérek" felirat elé, így e-mailben azonnal értesülsz a poszthoz tartozó kommentekről.