3 FURCSA DIVATHÓBORT NAPJAINKBAN

Minden szezonnak megvannak a maga furcsaságai, van amit felkap a nép és évekig hódít és van, ami a kifutón történt és ott is maradt. Idén úgy érzem, hogy meglehetősen sok a megdöbbentő trend, így összeszedtem azokat, amelyek még nekem is nehezen emészthetőek.
Fülgyűrű


Az ékszerek kétségkívül minden nő életében nagy szerepet játszanak, hiszen egy egyszerű összeállítást is fel tud dobni egy jól megválasztott bizsu vagy nemesfémből készült alkotás. A legtöbben ezt a hatást nyakláncokkal, karkötővel és fülbevalókkal érik el. Megvallom őszintén, értetlenül álltam annak idején amikor megjelentek az első darabok a fent említett fülgyűrűből és bizony a mai napig is csak kamillázok. A kisebb, diszkrétebb darabok között még akad ami tetszene is, de a helyzet az, hogy egyre nagyobb és feltűnőbb alkotások kerülnek ki a gyártóktól és némelyik már-már az ízléstelenség határait súrolja. Hogy ne legyen unalmas, megszületett a továbbgondolása is, mégpedig a fülgyűrű hajcsattal kombinálva verzió.
Ronda cipők


Értem én, hogy kényelem mindenekfelett és valahol jó is, hogy a divat felismerte, hogy a nők nagy százaléka nem képes tűsarkakban létezni, de ami ebben az évben megy cipőfronton, az valami döbbenetes. Itt van elsőnek a flatform, ami nagyjából olyan, mintha a nagyink gyógycipőjét gondolták volna át. Nem, nem is gondolták át, ez a nagyi gyógycipője. Az espadrille ismerős lehet sokaknak, egyszer már volt egy hulláma úgy 20 évvel ezelőtt, nos a fonott talpú vászoncipő idén nagyon menő, ha van egy a szekrényben kapd elő. Persze már ha tetszik. A loafer már egy ideje hódít a cipődivatban, megmondom őszintén hogy én sosem venném fel, de vannak olyan karakterű lányok akiknek jól állhat. Végül az idei nyár nagy döbbenete a Birkenstock papucs utcára lépése. Most lepillantottam az én kis itthoni gyógypapucsomra (2000-ért a sarki kínaiból) és nem tudom mi tudna rávenni, hogy elrontsam vele egy utcai szettemet. Tényleg nem. Kíváncsian várom az idei őszi-téli felhozatalt cipőügyben. Izgi lesz.

Ápolatlan haj


Pontosítok, ápolatlannak tűnő haj. Ugyanis ez nem az a hat napja nem mostam hajat és még el is feküdtem típusú ápolatlanság, hanem ez kérem gondosan meg van komponálva. Zsíros hatás, épp most jöttem a strandról kinézet és a már 2 napja nem fésülködtem fej. Nagyjából így tudnám összefoglalni azt, amin most a trendkövető lányok ügyködnek különböző kozmetikai szereket segítségül hívva. Jó hír azoknak, akik lusták  hajat mosni, így mondhatják a melóban, hogy csak követik a divatot.
És neked mi volt az utóbbi időben a legnagyobb rácsodálkozásod?


2 megjegyzés

  1. A loafer-t sosem fogom megérteni, én sem tudnám felhúzni a lábamra. Ugyanez a helyzet a gumicsizmával is, ami lehet akármilyen dizájnos, akkor sem fogok vele közlekedni. Az ápolatlan hatású hajtól meg falnak megyek, komolyan. Amit ki nem állhatok, az a napszárította "frizura", amiért egyesek képesek küzdeni is. Nem tudom, de számomra ez utóbbi kifejezetten igénytelen. Én, ha kijövök a vízből rendesen megszárítom és kifésülöm a hajam, ezeket a strand-hullámokat nem bírnám elviselni benne.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A gumicsizma egyedül a praktikuma miatt nem került ide, mert tényleg jó ha egy kiadós esős időszakban az ember felkapja. Nekem nincs, viszont láttam olyat, amiről csak közelről lehetett megmondani, hogy gumi. A hajamra én is háklis vagyok, komolyan nem tudom ezt a cécót miért csinálják egyesek...

      Törlés

Köszönöm a kommented! Megeshet, hogy nem tudok azonnal reagálni, de minden esetben elolvasom a megjegyzésedet és előbb vagy utóbb válaszolok :) Tégy egy pipát az "értesítést kérek" felirat elé, így e-mailben azonnal értesülsz a poszthoz tartozó kommentekről.