3 SMINK GURU A SZIGETORSZÁGBÓL, AKIKET ISMERNED KELL!

Szerintem nem vagyok egyedül azzal, hogy a sminkes trükköket és inspirációkat a YouTube-ról lesem el. Míg néhány évvel ezelőtt elég szűk réteg foglalkozott make-up videó készítéssel, mára már annyira felhígult a kínálat, hogy az ember könnyen elveszik a sok név és videó között. 


Sajnos nem tudok annyi időt a YouTube előtt tölteni amennyit szeretnék, így le kell szűkítenem a kört. Ezért próbálok csak olyanokra feliratkozni, akik tényleg egyenletes színvonalat hoznak és tudnak újdonságot mutatni, illetve vérprofik a szakmájukban. A mai bejegyzésben a kedvenceimet ajánlanám az Egyesült Királyságból, de írok majd a tengerentúli favoritokról is, és azt is megmutatom a jövőben, hogy az itthoni lányok közül kiket szoktam követni.

A profizmusukon kívül azért szeretem nézni ezt a három embert, mert meg vagyok veszve a british englishért, nagyon szeretem hallgatni ahogyan az angolok beszélnek, és nem mellesleg nyelvtanulásnak is kiváló, rengeteg új szó ragadt rám a beauty videók nézése által.


1. Lisa Eldridge Azt hiszem őt mindenki ismeri, egyike a leghíresebb profi sminkeseknek és érdekesség, hogy ő volt az első a profik között, aki a Youtube-on kezdett tevékenykedni. Az idén 40 éves Lisa elég korán tudta, hogy milyen pályán szeretne tevékenykedni, az áttörést pedig egy Cindy Crawforddal közös munka hozta meg, azóta pedig nincs megállás. Számtalan magazinnal, dizájnerrel, modellel és színésznővel dolgozott és dolgozik a mai napig együtt. A csatornáját 2008-ban hozta létre, jelenleg több, mint 921 ezer feliratkozója van YouTube-on és 189 videója. És a hangja, az csak bónusz. A legmegnyugtatóbb búgás, amit valaha hallottam.
Csatorna
Kedvenc Videóm

2. Charlotte TilburyA másik kedvencem ez a vörös hajzuhatagos hölgyemény, aki Lisa Eldridge-hez hasonlóan vérprofi sminkes szakember, portfóliójában szerepel többek között a Vogue, Mario Testino, Tom Ford, Kate Moss, és még sorolhatnám. Tavaly megjelentette saját sminkmárkáját is, ami gyönyörűséges csomagolásban látott napvilágot ( megrendelhető a honlapáról, Magyarországra is szállít). A videóiban mindig mindent lépésről lépésre elmagyaráz, nagyon alapos.
YouTube csatornáját két éve indította, jelenleg 146 ezer feliratkozó felett jár és 67 videója érhető el. Nagyon bírom a stílusát és nagyon profi a nő.
Csatorna
Kedvenc Videóm3. Wayne Goss


Kakukktojásként egy férfiemberrel zárom a sort: a bámulatos wales-i Wayne Goss csatornája gossmakeupartist néven található meg a YouTube-on. Ő az, aki eddig a legtökéletesebben mutatta meg a híres Kardashian-kontúr titkát és mindezt 6 millióan látták. Ő is képzett sminkes, rengeteg videót készít és nincs olyan kérdés amire ne találnánk meg a választ a csatornáján. Nagyon sok mindent önmagán mutat be, elmondása szerint azért, mert a modelleknek túl tökéletes a bőrük, ellenben saját magán elkészítve reális képet tud mutatni adott termékről vagy sminkről. Csatornája 2008 óta él, és jelenleg 1 millió 700 ezer feliratkozó felett jár. Ja, és saját ecsetkészlete is van!
Csatorna
Kedvenc Videóm


És te, kiket követsz a YouTube-on?

2 megjegyzés

Köszönöm a kommented! Megeshet, hogy nem tudok azonnal reagálni, de minden esetben elolvasom a megjegyzésedet és előbb vagy utóbb válaszolok :) Tégy egy pipát az "értesítést kérek" felirat elé, így e-mailben azonnal értesülsz a poszthoz tartozó kommentekről.