CUKORKA A SZEMNEK: DAVID GANDY

Nagy bánatomra a modellvilágban csak elvétve találni olyan férfi modelleket, akik nem úgy néznek ki mintha hónapok óta éheznének és Barbie-val játszottak volna gyerekkorukban. Elég csak bekukkantani a models.com listájára és láthatjuk, hogy milyen típusok uralják a top 50 kategóriát. Én régimódi lány vagyok, szeretem ha egy férfi annak is néz ki és úgy is viselkedik. A férfiasság és az igényesség nem zárják ki egymást, erre szerencsére még azért  akadnak példák a divatvilágban is, lásd ezt a listátVan azonban egy abszolút kedvencem ( meg rajtam kívül még sok millió nőé), ő pedig nem más, mint a britek acéltekintetű szexistene, David Gandy. 

Az ő karrierje is meseszerűen kezdődött, mint általában a nagy modelleké mindig; a lakótársa a tudta nélkül benevezte egy televíziós modellversenyre, amit természetesen meg is nyert. Ezután modellszerződés és fényes karrier várta. A legismertebb munkája minden bizonnyal a Dolce & Gabbana népszerű parfümjének, a Light Blue-nak a reklámanyaga, de dolgozott a Marks & Spencernek, a Hugo Boss-nak, Carolina Herrera-nak és még sok más híres divatháznak és olyan nevek fotózták mint Mario Testino vagy Mariano Vivanco.
Ő az első igazi férfi szupermodell, emellett rendszeresen ír a brit Vouge-nak, a Telegraph-nak, jótékonysági nagykövet és elkötelezett állatvédő. A most 34 éves Gandy szenvedélyesen imádja a jó autókat, a prémium dolgokat, magyarul olyan mint minden normális férfi. A hétköznapi stílusa fantasztikusan szemlélteti a klasszikus brit eleganciát, mindig jól összeállított a ruházata de sosem esik át a ló túloldalára. Az én szememben ilyen egy stílusos és igényes férfi. Ő az a régi vágású típus, aki amellett hogy szívdöglesztően néz ki, helyén tudja kezelni a világ és önmaga dolgait. Na de elég a fecsegésből, beszéljenek a képek. Nagyon sok kép következik. /Figyelem, kicsit pikánsabb fotók is láthatóak lesznek, ne lepődj meg/


Modellfotók
Civil stílus

Neked hogy tetszik az angolok büszkesége?

Képek: www.davidjamesgandy.com, www.dailymail.co.uk


6 megjegyzés

 1. Hűha! :D Egy-két naturálisabb képén kissé ledöbbentem, de összességében nagyon vonzó férfi :) Fekete haj és kék szem a vesztem, és neki még hozzá kellemesen markánsak is a vonásai.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azok a képek a Dolce&Gabbana naptárhoz készültek róla, amúgy nem szokása nudizni :D Én mindig a barna szemű férfiakat szerettem, de az ilyen típusú, markánsabb, sötét hajú férfiaknál nagyon tud tetszeni a kék szem.

   Törlés
 2. Hm, nem rossz, nem rossz :) Nagyon jó fotói vannak.
  Régen néztem a Manhunt? férfi modell válogatót, ott a kedvencem Jon Jonsson volt, aki meg is nyerte a szériát :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Rágugliztam, eléggé indiános beütése van a pasinak, egzotikus, de férfias nem csodálom hogy megnyerte :)

   Törlés
 3. Hehehehe :D Micsoda fotók :D
  Nagyon szép pasi, de nekem ez nem elég, csak a látvány, annak persze jó :)
  Ő is használhatott volna fényvédőt, megnéztem, '80-as, ahhoz képest igencsak mély barázdái vannak, emiatt azt hittem, idősebb.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát igen, nagyon barázdált az arca, de valahogy illik hozzá, még inkább olyan félelmetesen jóképű tőlük :)

   Törlés

Köszönöm a kommented! Megeshet, hogy nem tudok azonnal reagálni, de minden esetben elolvasom a megjegyzésedet és előbb vagy utóbb válaszolok :) Tégy egy pipát az "értesítést kérek" felirat elé, így e-mailben azonnal értesülsz a poszthoz tartozó kommentekről.