ŐSZI CIPŐMUSTRA

Még javában tombol a nyár, de az ősz szele már megcsapott minket- és itt most nemcsak a szeszélyes időjárásra gondolok. A múltkori divathóbortos cikkemben feltettem a kérdést, hogy vajon milyen is lesz az őszi-téli cipődivat  és lám, a kérdésemre a válasz érkezett is másnap reggel a postafiókomba a Deichmann hírlevele útján.Bevallom, kissé meglepett, hogy már bakancsokat és bokacipőket találok a honlapon tucatszámra de megnézve a többi cipőbolt honlapját, konstatáltam hogy én vagyok csak lemaradva a kanyarban. Hiába na, még csak most forgattuk át a lapot a naptárban augusztusra, szeretném hinni hogy messze még az ősz. Sajnos nem. 

Az idei cipődivat nagyjából semmit nem változott az elmúlt évekhez képest, ugyanazt fogjuk kapni mindenhol csak pepitában. Idén is hódítani fognak a motorosbakancsok, újdonságként felfedeztem a Martens bakancs kissé lebutított verzióját is az egyik bolt kínálatában, ez érdekes fejlemény és a megboldogult gimnáziumi éveimet hozza vissza az emlékeimbe, amikor szinte minden lánynak az osztályban volt egy acélbetkósa. Nekem nem. Pedig szerettem volna a lelkem mélyén de valahogy sosem vettem végül. 
Továbbra is képviseltetik magukat a bokacipők, amelyek megfelelő ruhával hordva nagyon sikkesek tudnak lenni és a klasszikus magassarkú bokacsizmák is megtalálhatóak lesznek a kínálatban. 
Összeszedtem a három legnagyobb cipőbolt online kínálatából az érdekességeket. A Deichmann, a Humanic és a CCC az a három üzlet, ahol szerintem mindenki megfordul amikor cipőt keres és az ország nőinek nagyon nagy százaléka ezekben is szerzi be a cipőit.

Deichmann


A Deichmann egy kicsit biztonsági játékos, a bevált fazonok és stílusok minden évben visszaköszönnek az aktuális kollekciókban. Idén a fekete és a kissé maszkulinabb stílus lesz a nyerő, többek között bakancsok, loaferek és a chunky boot-ok uralják a honlapot. Azért nem kell megijedni, a nőiesebb stílusúak is találnak maguknak választékot. Az ország egyik legnépszerűbb és legelterjedtebb cipőhálózataként biztos vagyok benne, hogy ezeket a modelleket fogom viszontlátni szinte minden nő és lány lábán idén.
A teljes kollekció itt


Humanic

A Humanic ugye forgalmaz kicsit drágább kategóriájú, ne adj isten különlegesebb cipőket is, így nem meglepő, hogy náluk azért már találni kissé formabontóbb darabot is idénre. Persze az nem a tízezer alatti kategória, de a szándék a fontos. Mindamellett természetesen ők is a bakancsos és motoros stílus továbbvivői, de hát mit tegyünk, a divat az divat.
A teljes kollekció itt


CCC

A lengyelek idei kollekciója egy kissé uniszexre sikeredett, először azt hittem, hogy rossz fülre kattintottam és a férfirészlegen vagyok, de nem. Ők nagyon felkapták ezt az acélbetétes vonalat, több különböző modellt találtam, amit a rokkertopogó ihlethetett. A drágább Lasocki vonalban azért találni szívmelengetően szép darabokat, természetesen ezek a magassarkú darabok elsősorban.
A teljes kollekció itt

Neked elnyerte valamelyik cipő a tetszésed? 3 megjegyzés

  1. Oh, azt hiszem, szerelmes lettem a Humanic cipőkbe..

    VálaszTörlés
  2. A kedvenc időszakom az ősz (meg a tél), ilyenkor végre csizmázhatok ^^ A bokacsizmák a kedvenceim, a deichmann kínálata szokott tetszeni :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommented! Megeshet, hogy nem tudok azonnal reagálni, de minden esetben elolvasom a megjegyzésedet és előbb vagy utóbb válaszolok :) Tégy egy pipát az "értesítést kérek" felirat elé, így e-mailben azonnal értesülsz a poszthoz tartozó kommentekről.