A MACSKA, AKINEK SAJÁT SOFŐRJE VAN

Van az úgy, hogy szerencsés csillagzat alatt születik valaki és az ölébe pottyan minden, amiről az átlagos pórnép csak álmodhat. Choupette Lagerfeld nagy valószínűséggel e percben sem sejti, hogy milyen hihetetlen élete van; ő csak heverészik,  kapargatja az Ipad-jét és nem érti, hogy miért késik az a szerencsétlen szolgálólány a vacsorájával.
Nagyjából mindenki tudja már, hogy Choupette nem más, mint a tervező zseni Karl Lagerfeld macskája, akinek külön szolgálói vannak, luxustálkából eszik az asztalról, saját Ipadje van és jobb sora mint bármely macskának is volt valaha. 
Lehet szörnyülködni hogy Lagerfeld megőrült, de egy biztos: Choupette kétségtelenül betört a divatvilágba. Címlapokkal a háta mögött táskát és kapszulakollekciót is ihletett már, emellett  a Twitter és Instagram fiókját több százezren követik világszerte. Életéről nemrég könyv is jelent meg Choupette: The Private Life of a High-Flying Fashion Cat címmel.
De mi ilyen különleges ebben a macskában? Hát íme:Az első nyilvános fotója
Az elhíresült Ipad-es kép


CukiságPózolj Louis Vuitton-ban


Vagy bármilyen másikban


Pont olyan mint a többi macska


Na jó, talán nemÍgy étkezik egy kifinomult cicaMorcos címlapfotó Amanda Seyfried vállán


Két ikon ha találkozik...


...Vogue címlap lesz belőle

 Csodás fotósorozat Laetitia Casta-val


 Jól mutatnak együtt


A legendás Harper's Bazaar címlap


Szereti apája


Pózol


Napi kétszer fésülik át a szolgái


Már profi modell


A Choupette által inspirált kapszulakollekció


A róla elnevezett Chanel táskaKönyv a privát életérőlTi mit gondoltok, ez már túlzás amit Lagerfeld csinál a macskájával? Én mindenesetre nagyon bírom a cicust, már akkor elvesztem amikor megláttam az első fotót róla. Kíváncsi vagyok mit tartogatnak  még ezek ketten a tarsolyukban.
Addig is, aki szeretne bepillantani Choupette mindennapjaiba, az megteheti ezeken a platformokon:2 megjegyzés

  1. Kicsit túlzásnak tartom a felfodurlást körülötte, de kétségtelen, hogy nagyon szép és bájos cica :) Meg hát végülis megtehetik mindezt, miért is ne tennék? :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, kicsit túl van reagálva a cica, de én arra is gondoltam hogy azért lehet ez, mert Lagerfeld biztosan elfoglalt, nincs annyi ideje vele foglalkozni, viszont a legjobb kezekben akarja tudni. Így viszont érthető lenne :)

      Törlés

Köszönöm a kommented! Megeshet, hogy nem tudok azonnal reagálni, de minden esetben elolvasom a megjegyzésedet és előbb vagy utóbb válaszolok :) Tégy egy pipát az "értesítést kérek" felirat elé, így e-mailben azonnal értesülsz a poszthoz tartozó kommentekről.