A NAP CSÓKJA AZ ARCODON

Biztos vagyok benne, hogy a mai bejegyzésben szereplő videót már sokan láttátok, azonban megosztom, hátha valaki mégsem találkozott vele, és ha csak elgondolkozik rajta, akkor már megérte kitennem. A bőrápolós bejegyzéseimben sokszor említettem már, hogy mennyire fontosnak tartom a fényvédelmet. Sajnos azt tapasztalom a környezetemben, hogy ez a legtöbb embernél kimerül abban, hogy nyáron amikor kimennek a strandra, akkor visznek magukkal naptejet vagy napolajat. A fényvédelem azonban nem áll meg ennél a pontnál. Nem csak nyáron kell odafigyelnünk erre, hanem minden évszakban, hiszen a nap ugyanúgy süt ősszel és télen is, nem igaz? Valamiért az arcot nem tartjuk annyira fontosnak megóvni a naptól, mint a testünket és nem értem miért, hiszen az arc az egyik legfontosabb rajtunk, amire vigyázni kell(ene).
Nem szeretnék belemenni a fényvédelem kérdéskörébe részletesen, hiszen akit érdekel és aki szeretne mindent megtudni ezzel kapcsolatban, az kimerítő, és pontos információkat kaphat a Krémmánián ITT. Ha akarnám se tudnám ennél precízebben és hozzáértőbben leírni, de nem is szeretném. 
Íme a videó:

Láttátok már? Ti mit gondoltok ezzel kapcsolatban?


5 megjegyzés

 1. Én nem láttam még ezt a videót, de nagyon tetszett és tanulságos volt. Igaz, hogy én minden nyáron és a napsütéses hónapokban folyamatosan kenem magam, de mindig jó, ha ezeket megerősítik bennem, úgyhogy köszönöm :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon örülök hogy tetszett, nekem nagyon döbbenetes volt látni először, hogy mennyit is jelent tényleg a fényvédő. Helyesen teszed, és remélem hogy egyre többen leszünk akik törődnek ezzel.

   Törlés
 2. Tényleg fontos a fényvédelem, jó lenne, ha gyártanának tényleg jó fényvédőket arcra, mert a Biodermán kívül mindentől kipattogok. Ja és persze ha nem néznék bolondnak, amikor a tűző napon kalapban van valaki.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mi mindent próbáltál? Megmondom őszintén, hogy nekem a legjobban a legolcsóbb DM-es fényvédő vált be, nem pattogok ki, nem fényesedik és simán lehet rá sminkelni. Előtte volt Avéne, Bioderma és Vichy fényvédőm is, és a Bioderma tényleg jó, de rettenet ára van, amikor meg megtaláltam a Sundance Med-et, akkor nem volt kérdés hogy maradok annál.

   Törlés
  2. Nekem elég problémás bőröm van, INCI-t nézek minden terméknél, alkohol, parfüm és komedogén összetevők (egy sem!) nem jöhet szóba. Sundance Medből a tubusosban a 3. helyen alkohol van, nem jó. Bioderma nem annyira drága, hónapokig tart.

   Törlés

Köszönöm a kommented! Megeshet, hogy nem tudok azonnal reagálni, de minden esetben elolvasom a megjegyzésedet és előbb vagy utóbb válaszolok :) Tégy egy pipát az "értesítést kérek" felirat elé, így e-mailben azonnal értesülsz a poszthoz tartozó kommentekről.