DÍJAT KAPTAM #2Nagy örömömre és meglepetésemre megint megkaptam ezt a díjat, ezúttal a Styleriginal blog írója ajándékozott meg, köszönöm szépen :)
Már az előzőnél is elég nehezen választottam jelölteket, úgyhogy ha nem haragszotok meg, akkor ezt én most kihagynám, mert tényleg nem tudok olyan blogot mondani, ami már ne kapta volna meg jó párszor, pedig elég sokat követek.
A metódus ugyanaz, mint az előzőnél, 11 random dolgot kell írni magamról, majd pedig a feltett kérdésekre kell válaszolnom.

Random

 1. Imádok enni, de tényleg. Nagyon oda kell figyelnem, ha nem akarom hogy elszaladjon a ló , na meg a mérleg nyelve.
 2. Sokszor rendetlen vagyok, de amikor rám jön az ötperc, akkor óriási nagytakarításokat csapok, viszont akkor kiforgatom a lakást a négy sarkából.
 3. Utálok felmosni, még a porszívózásnál is jobban.
 4. Sosem vasalok ki semmit, senkinek. Inkább úgy mosok és teregetek, hogy ne gyűrődjenek, illetve ha lehet, nem veszek gyűrődő ruhát. Ha nagyon muszáj egyet-egyet kivasalok felvétel előtt, de szerintem a világ legfeleslegesebb dolga a vasalás, és az arra szánt időt inkább hasznosan töltöm el. 
 5. Kávéfüggő vagyok. Először 5 évesen ittam, persze akkor pár csepp kávé és sok tej verzióban, aztán azóta tolom. Ha reggel nem iszom, egész nap zombi vagyok.
 6. A biciklizést tényleg nem lehet elfelejteni, ezt senkinek nem hittem el, de én magam bizonyítottam, hogy így van.
 7. Egyke vagyok és egyáltalán nem bánom, mert a legjobb barátnőm olyan mintha a testvérem lenne.
 8. Becsiccsentve rettentő sokat beszélek és hülyeségeket, úgyhogy az utóbbi időben igyekszem nagyon odafigyelni hogy csak annyit igyak, ami még vállalható viselkedésileg.
 9. Térdfóbiám van. Meg vagyok győződve, hogy az enyém ronda, úgyhogy mindig próbálom takarni.
 10. Nem szoktam túltervezni semmit, mert mindig a spontán dolgokból lesznek a legjobb élmények.
 11. Imádom az állatokat, viszont a lovakra nagyon durván allergiás vagyok úgyhogy sajnos soha nem lovagoltam és nem is fogok.


Kérdések

1. Hány blogod van?
Ez és egy próbablog, de az nem nyilvános, ott csak a testreszabáshoz próbálom ki a dolgokat, hogy nehogy ebben rontsak el valamit. Ezelőtt voltak próbálkozásaim, de sosem voltam elég kitartó és lelkes. Az előző blogomak is ez volt a címe, csak az wordpress-en futott nagyjából másfél hónapig. 
Ja és évekig egy népszerű női portálon vezettem egy személyes naplót, ami még mindig megvan, de már nem nagyon járok fel. Azt nagyon szerettem, jó kis közösség alakult ki és néha hiányzik. Jó volt belelátni mások életébe és gondolataiba, nagyon jófej embereket ismertem ott meg.

2. Szereted az állatokat?
Rettenetesen. Talán jobban, mint az embereket. A rovarokon és a bogarakon kívül mindennel jóban vagyok.

3. Miről szól álmaid könyve?
 Mármint a kedvenc könyvem? Sok van, nem tudok kiemelni egyet közülük, tényleg. Ha máshogy értelmezem a kérdést, akkor álmaim könyve arról szól, amit én magam kitaláltam és legépeltem. Már folyamatban van a dolog egyébként.

4. Hiszel abban, hogyha két ember sokáig együtt van (akár barátilag, akár szerelmileg) átveszik egymás szokásait, mozdulatait, beszédfordulatait?
Nagyon is. Ez természetes velejárója a szoros kapcsolatoknak.

5. Játszol hangszeren? Ha igen, min?
Jaj, dehogy. Olyan botfülem van, hogy el sem hinnétek. Ritmusérzék nulla, és én voltam az egyetlen lány az osztályban, akinek nem kellett a kórusban énekelnie, gondolhatjátok :D Általánosban próbáltak furulyázni tanítani bennünket. Engem kár volt.

6. Facebook vagy Twitter?
Egyértelműen Facebook. Habár már arról is egyre jobban leszokóban vagyok, csak üzengetni járok fel, meg a blogot promózni. Amúgy van a blognak twittere is, de annyira nem érzem ezt fontosnak, hogy a social media ikonok közül is kihagytam anno. Aki mégis követni szeretne, az megteheti ITT

7. Sokat lógsz a neten/közösségi oldalakon?
Sajnos igen. Mivel tévém nincs, a neten nézek filmeket és sorozatokat, a Spotify-on hallgatok zenét, a neten olvasom a híreket, szóval igen, nagyon sokat lógok rajta. 

8. Rock vagy pop?
Inkább rock, de igazából jó ideje már nem műfaj, hanem minőség alapján szelektálom a zenéket. 

9. Kedvenc virág?
Be kell vallanom, hogy nem vagyok egy nagy virágrajongó, a vágott virágnak sok értelmét nem látom, a cserepeseket mindig megölöm és a kertben lévőktől meg irtózom, mivel a darazsak és egyéb szárnyas teremtmények a frászt hozzák rám. Ha választani kell, akkor kála, mert a maga végtelen egyszerűségében gyönyörű, finom, és elegáns. A jázmint pedig az illata miatt szeretem.

10. Ki a példaképed?
Anna Wintour-t nagyon csodálom azért amit és ahogy felépített, ebbe beleértve a róla kialakult képet is. Audrey Hepburn, mert a sikerei ellenére végtelenül emberi tudott maradni.
Bridget Jones, mert az életem groteszk módon egyre inkább hasonlít az övére, pedig esküszöm 11 évesen nem gondoltam komolyan amikor azt kívántam olvasás közben, hogy bárcsak én is ilyen lennék.

11. Fagyi vagy süti?
Fordított sorrendben,egymás után közvetlenül :)

2 megjegyzés

 1. Nem vasalok én sem. Szerencsére nem kell blúzban járnom minden nap dolgozni, úgyhogy kb. évi ötször ha valamilyen alkalom van, akkor vasalok, egyébként minek? A legfeleslegesebb dolog meg az ágynemű vasalása.
  Enni én is szeretek, vagy inkább unalomból nassolni, de mivel ez nem sokszor van, megengedem magamnak :) Főleg a jégkrémet imádom, a sütit nem annyira.
  Pont felmosni jobb, mert az nem porol, nem?
  A virágokkal kapcsolatban egyetértek, nemrég vittem el anyámnak 3 döglődő példányt, ő meg adott helyettük újakat. Őt nagyon szeretik a virágok, egy halódó példány akkor kezdett el virágozni, mikor egy hétig nálunk vendégeskedett, azt sem tudtam, milyen színű a virága, olyan régen virágzott :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon fura, de amikor közlöm, hogy nem vasalok, akkor érzem, hogy a nők nagy többsége valahogy furcsán lenéz vagy nem is tudom. Mintha a vasalásból következne az, hogy valaki mennyire rendes és igényes háziasszony. Szóval örülök, hogy plusz egy fő van ebben a csapatban :D
   Nem szeretek felmosni, mert macera mindent fel és elpakolni, rendesen felseperni, és még utána azt is kivárni mire megszárad. Nincs hozzá türelmem.

   Törlés

Köszönöm a kommented! Megeshet, hogy nem tudok azonnal reagálni, de minden esetben elolvasom a megjegyzésedet és előbb vagy utóbb válaszolok :) Tégy egy pipát az "értesítést kérek" felirat elé, így e-mailben azonnal értesülsz a poszthoz tartozó kommentekről.