ZENE FUTÁSHOZ

Én az a fajta futó vagyok, akinek ha törik, ha szakad ott van a fülhallgató a fülében és ha jobb megoldás nincs, akkor kézben cipeli a telefont/ mp3-lejátszót.
Tudom hogy sokak szerint ilyenkor el kell mélyedni és figyelni a természet hangjait, de megmondom őszintén én megőrülök attól hogy hallom a saját zihálásomat, nem mellesleg pedig sokkal motiváltabb vagyok ha valami jó ritmusú zene adja a tempót.
Sok időt töltök azzal, hogy összeállítsam a futózenémet, azonban csak élesben derül ki hogy mi az ami igazán jó és mi nem az. Olvastam, hogy sokan hallgatnak ilyenkor hangoskönyvet vagy lassabb zenéket de én nem ez a típus vagyok. Alapvetően a rock-alternatív- jazz- soul műfaja áll hozzám közel, azonban futni leginkább a tücctücc zenékre szeretek, mert valami fura módon azok motiválnak igazán. Nem tudom miért, de ez van. A mostani lejátszási lista a legfrissebb verzió, van egy alapom, amihez mindig teszek hozzá, vagy pedig elveszek. Nem mondom hogy ez mindenkinek bejön majd, de mivel elég vegyes a felhozatal szerintem mindenki talál magának belőle csemegét.
Egy fix van: mindig a Foo Fighters The Pretender című művére indítok, az a világ legjobb dala futáshoz, a dob hihetetlenül megadja a ritmust és úgy érzem közben hogy a világ végéig is bírnám.
A lista 1 óra hosszú lett, de úgy állítottam össze hogy a felénél meg lehet állni, aki hozzám hasonlóan csak fél órákat fut annak is tökéletes, így másnap mehet a másik fele. Próbáltam az elejére motiválóbb, pörgősebb dalokat tenni, a közepére szinten-tartóakat, a végére pedig kicsit nyugodtabbakat.
Remélem hasznát veszitek :)


2 megjegyzés

 1. Én is mindig kézben cipelem a telefonom, remélem egyszer meglep valaki egy karra csatolhatós kis mobiltartóval :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én Ebay-ről rendeltem párszáz forintért, de őszintén nagyon hülyén érzem magam benne, mint a Tökéletes katona vagy nem is tudom :D
   Szóval nekem nem jött be, de neked beválthat :)

   Törlés

Köszönöm a kommented! Megeshet, hogy nem tudok azonnal reagálni, de minden esetben elolvasom a megjegyzésedet és előbb vagy utóbb válaszolok :) Tégy egy pipát az "értesítést kérek" felirat elé, így e-mailben azonnal értesülsz a poszthoz tartozó kommentekről.