CHILINAPLÓ #1

Mivel a kérdőívet eddig kitöltők (köszi!!) óriási aránya követelte a személyesebb bejegyzéseket, úgy döntöttem, hogy ennek első lépéseként elindítom a Chili-naplót, ahol bizonyos időközönként bejelentkezem cicaügyben. Egyrészt ez elég személyes téma, mivel ő az én szívem csücsöke, másrészt pedig annyi kép és videó készül róla, hogy bőven tudok szemezgetni ide a blogra cukiságokat. Chiliről olvashattok ITT ha kimaradt volna, hogy ki ő és mi ő. 
Nem kell megijedni, nem fogok bolondmacskásnővé előlépni itt a blogon (már most az vagyok).
Ma reggeli első e-mail váltás a barátnőmmel:
Én: Jaj ez annyira így van :D A macskások megbolondulnak, ugye? :)
Niki: már akkor, mikor eldöntötték h lesz macskájuk

ÁMENA nézegetésnek mindig a legbonyolultabb módját választom.
Végre sikerült elérnem, hogy egy asztalnál ehetek velük. Persze a tappancsomat még nem tehetem fel, de ami késik...


Ha csak egy percre kimehetnék, nem lenne több csivitelő izé


A szék nem az én súlyom alatt tört el. Eskü!


Jól bebújok a zuhanyfüggöny alá és ezek a hülyék majd kereshetnek égre-földre.


Lemme take a selfie!


Anya ugye felnyomod Instára?! Nekem is megy ám a pucsító kukac, nézd anya!


Mi az hogy nem velem foglalkozol?


Akkor így jártál.Tudom, hogy már megint a ruháidon fekszem, de nézd milyen szép vagyok! Hát lehet rám haragudni? Ugye nem.


Már kétszer majdnem kiiktattam ezt a papírköpőt, de csak nem akar kussban lenni...Mindig hagyok valami ajándékot a cipőkben, anya szerint előző életemben Mikulás voltam, ami nem tudom mit jelent de biztos jót.Anya azt mondta, hogy egy cica nem lakhat lavórban. Nem értem miért, hiszen olyan mókás itt ücsörögni.

És végül egy nem túl jó minőségű videó, aminek semmi értelme, de édes rajta a cica (én meg úgy beszélek mint egy degenerált :D)Remélem tetszett nektek ez a bejegyzés :)12 megjegyzés

 1. Nagyon kedves a hangod, a cicád pedig gyönyörű. Amúgy a „Nem rágjuk!” kijelentésre szerintem azt gondolja: „Te nem is, csak én!” :-D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönjük szépen, Chilivel egyetértek, de a hangom inkább egy óvodáséval vetekszik :)
   Jaj, ha beszélni tudna...nem akarom tudni miket mondana :D

   Törlés
 2. Válaszok
  1. Köszönöm :) A tiéd sem panaszkodhat, sőőt. Amint láttam eléggé hasonló a természetük :)

   Törlés
 3. Jaaaj, nagyon cuki! *.* Mielőtt kutyánk lett volna, macskában is gondolkodtunk, hiszen nekem otthon 4 is van (illetve nemcsak nekem, hanem a családnak), de végül kutyások lettünk :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönjük :) Én a kutyákat is imádom, de praktikus okokból inkább cica mellett döntöttem. Kutyusom majd lesz családi házban :)

   Törlés
 4. Imádom a macskákat! :D Nekünk is volt egy pár...annyira egyéniségek. Mennyi történetem van róluk...hajaj.
  Még leülni is megtanítottad?! Ilyenről még nem is hallottam. Visszabeszélés, ajtónyitogatás, hatalmas öröm kimutatása az volt, na de leüléés?! :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Júj de jó, hogy ennyi macskabarát van itt :) Leülni ugyanúgy kell megtanítani mint a kutyát. Ha leül, megjutalmazom. Most már tudja, hogy ha cicakolbászt kap, akkor előtte le kell ülnie :) Kicsit macerásabb mint egy kutyával, de felfogják ők is.

   Törlés
 5. A cicád, jelentem, levett a lábamról :P Az a folt az állán, meg ez a kópé tekintet, imádnivaló ^^ És igenis nagyon kedves hangod van, kihallani belőle mennyire szereted Chilit - ez teszi olyan kedvessé :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönjük a sok bókot :) Az a különleges képessége, hogy bárkit lekenyerez :D
   Nem szoktam mindig így gügyögni, csak ha cicául beszélek :)

   Törlés

Köszönöm a kommented! Megeshet, hogy nem tudok azonnal reagálni, de minden esetben elolvasom a megjegyzésedet és előbb vagy utóbb válaszolok :) Tégy egy pipát az "értesítést kérek" felirat elé, így e-mailben azonnal értesülsz a poszthoz tartozó kommentekről.