FUNDAY #2

Imádok vicces képeket nézegetni, és miért ne szeretnétek Ti is, úgyhogy ezen a vasárnapon is hoztam néhányat. Utólag vettem észre, hogy most javarészt filmes és sorozatos vonatkozásúakat szedtem össze, mindenesetre engem elkapott a vágy, hogy elkezdjem újranézni a SATC összes részét. Ha már tegnap úgyis L'Oreal-os blogger nap volt :DIMÁDOM a macskákat :D
Na meg az angol hidegvért is :D
Hát igen. Mókás dolgok ezek...
Nem akarjuk elképzelni. 
Muhaha :D

Nem én mondtam, hanem Max :D


Jaj de gonosz ez a kép :D Sebaj Leo, next time!


A legjobb jelenet :)
Samantha for president! :D


16 megjegyzés

 1. A macska tipikusan emlékeztet szegény megboldogult fekete cicámra. Tilos volt neki felmenni a megvetett ágyra, általában nem siccet mondtunk neki, hanem a "kifelé"-t használtuk... Néha persze sutyiba felmászott a megvetett ágyba. Pont így sunyított és vicsorgott, amikor megkérdeztem, hogy mit keres ott... :D Kifelé!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Haláli lehetett, annyira aranyosak tudnak lenni :D Nálunk csak az asztalra nem mehet fel meg a konyhapultra, de amikor nem vagyunk kint, akkor halljuk ám, hogy nyikorog a konyhaasztal. Persze mire kiérek már sétál el mellettem, mint aki semmit sem csinált... :S :)

   Törlés
 2. A macskás és a Samanthás a kedvenc :P

  VálaszTörlés
 3. He-he, nagyon jók :D
  Őrült, dilis, szerelem nagyon vicces, sokszor láttam, meg úgy általában Ryan Gosling összes filmjét. Azt a pasit nem lehet beskatulyázni :)
  Szex és New York most is megy valamelyik csatornán, csak nem tudom melyiket, mert mindig felvételeket nézek.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én egészen addig nem értettem, hogy miért vannak úgy oda a nők Ryan Goslingért, amíg meg nem néztem ezt a filmet. Azóta én is odavagyok, meg is néztem minden filmjét majdnem :)

   Törlés
 4. Jaj, vannak egészen elborult filmjei is, mint a Blue Valentine meg a Plasztik szerelem :) De tényleg sok filmjét láttam, ami csak fent van a neten és hozzáférhető, mindet. A Gengszterosztag meg a legutóbbi Túl a fenyvesen vagy mi, na azok nem jöttek be annyira, szerintem nem foghatók a többihez.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A Plasztik szerelem az tényleg nagyon elborult film volt, de tetszett, a Blue Valentine-t még nem néztem meg, mert elég szomorú a sztori, nem volt hozzá sosem hangulatom. Tehetséges pasi az biztos :)

   Törlés
  2. Zenei albumját már hallgattad? Dead man's bones

   Törlés
  3. Nem is tudtam hogy van neki :D Köszönöm a tippet, belehallgattam YouTube-on, szerintem holnap meghallgatom az egészet, mert nagyon tetszik amit hallottam :)

   Törlés
 5. Istenem, így évek távlatából visszanézve a Sex and the city annyira béna sorozatnak tűnik, se Samantha még mindig hasít :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát azért jó volt az, anno nagy durranás volt. De kétségkívül Samantha volt a legjobb karakter :D

   Törlés

Köszönöm a kommented! Megeshet, hogy nem tudok azonnal reagálni, de minden esetben elolvasom a megjegyzésedet és előbb vagy utóbb válaszolok :) Tégy egy pipát az "értesítést kérek" felirat elé, így e-mailben azonnal értesülsz a poszthoz tartozó kommentekről.