12 BAGATELL DOLOG, AMIRE RÁJÖTTEM A HÚSZAS ÉVEIM VÉGÉRE
1. Sminkben istennőként ébredni csak a filmekben lehetséges. Te úgy nézel ki mint egy elmeháborodott bohóc.

2. A frufru a legrosszabb, ami  a hajaddal történhet. Soha nem fog úgy állni ahogy fodrász után, és csak undorító csimbókokban fog mindenfelé orientálódni.

3. A fodrász, akire a nagymamád esküszik, nem fog feltétlenül neked is beválni. Sőt, ha hiszel neki, akkor viseld a következményeit és nézzél ki frigid könyvtárosnéninek hónapokon keresztül.

4. Csak részegen jó ötlet sokat beszélni bármiről, bárkinek. Másnap a fejed nemcsak a macskajajtól fog fájni, hanem attól is, hogy ütemesen a falba vered a sztorikat hallgatva.

5. Egyszer, csakis egyszer hagyod el a lakást topisan és zsíros hajjal, persze hogy akkor találkozol szembe Mr. TutinagyŐ idegennel.

6. Ha nem akarsz szexelni randi után, vegyél fel szép fehérneműt és készülj sokat. Ha nagyibugyiban vagy és egyhetes borostád van mindenütt, akkor tuti összejön a dolog.

7. Hiába főztél már meg valamit százszor istenien, amikor valami alkalomra készülsz a recepttel és nagyon jól akarod csinálni, biztosan elrontod.

8. Az okostelefonoknak hála képtelen vagy már egyedül vásárolni, minden egyes felpróbált darabot lefotózol minden szögben és elküldöd minimum három barátnődnek véleményezni és megerősítésképpen.

9. Bármennyire is tetszik másokon a sapka télen, te úgy nézel ki és úgy is érzed magad, mint egy homeless manó.

10. Amikor minden szembejövő meredten és egyértelműen megbámul, az nem azért van, mert annyira jól nézel ki aznap, hanem mert lefolyt a szempillaspirálod/ megborult a pirosító/ rosszul vetted fel a ruhád.

11. Egy új cipő minden bánatra gyógyír, még ha nem is végleges.

12. A telefon nem fog attól megszólalni, ha meredten bámulod, és nem, biztosan nem némult le magától az elmúlt 2 percben.

+ 1. Ha van legalább egy igazi barátod, mellé egy üveg jó borod és csokid, akkor a világ már nem is olyan szomorú hely.


16 megjegyzés

 1. Ahh, négyes pont... és ötös, és hatos :D háhh, ez most nagyon jó volt. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, nekem is azok a "kedvencek" :D

   Törlés
 2. Ez most kellett nagyon! :D
  És akkor vissza a beadandóimhoz. :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy pár percre kirángattalak az frusztráló beadandók világából :) Kitartás! :)

   Törlés
 3. Teljesen rólam szól :D (Kiegészítés a 4-es ponthoz: másnaposan NEM nézzük meg az elküldött sms-eket...:D)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ugye, hogy ugye? :D Ja igen, az SMS már annyira ciki, hogy bele sem merek gondolni utána :D Én egyszer telefonáltam is, na azt nem űbereli semmi :D

   Törlés
  2. Hááá, mondjuk ez jó 10 éves történet, de amikor reggel kapsz egy smst, hogy "Szia xy vagyok, tegnap megadtad a számod, mikor talizunk?" - egy húzósabb időszakban volt egy biztonsági "emberem", aki elkobozta a telefonom, amikor kezdett veszélyessé válni a helyzet :D

   Törlés
  3. Neee :D De ez remek ötlet, kár hogy nekem nem jutott ilyen eszembe anno :D

   Törlés
 4. Hajjaj, egyetértek :)
  A frufruval is rég leszámoltam, pedig jól áll. Kivéve, amikor nem, mert elfeküdtem, lenőtt, nem lehet beszárítani. Anyós sem értette, hogy miért nem az ő fodrászához járok, aki milyen jó. Ja, majd ha én is 70 leszek.
  Nálam is akkor sikerül legjobban a kaja, ha oda se nézek az órára, meg sem kóstolom közben, csak borítgatom bele a fűszert meg mindent gondolomformán :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Két-három évente rám tör a vágy, hogy vágatok én is, de ilyenkor előveszem a frufrus fotóimat és egyből elmegy a kedvem :D
   Spontán a legjobb főzni, teljesen egyetértek :))

   Törlés
 5. Nagyon találó :D A 7-essel egyszer úgy megjártam, végül be kellett mennem a boltba valami kekszért, mert annyira gázul nézett ki a süti, amit készítettem, hogy nem volt pofám odaállítani vele vendégségbe. Máig nem tudom, hogy szúrtam el annyira :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Teljesen átérzem a helyzetet, nekem a sütik sosem sikerülnek, amikor kellene. De kreatívan megoldottad a helyzetet :D

   Törlés
 6. A +1-esért nagyon nagy pacsi jár :P
  Egyébként tetszett ez a kis gondolatmenet, Murphy bácsi engem is szokott szeretni ehhez hasonló lehetetlen szitukkal :P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :D Néha úgy érzem, hogy engem kiemelten szívatnak az égiek :D

   Törlés

Köszönöm a kommented! Megeshet, hogy nem tudok azonnal reagálni, de minden esetben elolvasom a megjegyzésedet és előbb vagy utóbb válaszolok :) Tégy egy pipát az "értesítést kérek" felirat elé, így e-mailben azonnal értesülsz a poszthoz tartozó kommentekről.