VIGYÁZZ! KÉSZ! POSZTOLJ! || HA NYERNÉK A LOTTÓN...

De szép is lenne! Azt szoktam mondani, hogy nincsen nekem ilyen szerencsém, de soha nem mondom,  hogy soha, ne legyünk negatívak.
Nem tagadom, elég sokszor eljátszottam már a gondolattal, hogy mihez kezdenék, ha egyszer csak mérhetetlenül sok pénz szakadna a nyakamba és nem kellene már többet azzal foglalkoznom, hogy a cipőt vegyem-e meg amivel szerelembe estem vagy pedig felelős felnőttként gondoljak a hónap hátralévő napjaira is (Pironkodva bevallom, hogy sokszor marad alul a felnőtt énem).
Na de most az a feladat, hogy képzeljük el mit tennénk, ha megnyernénk a lottót. Én nem aprózom el, legyen mondjuk óriási összegről szó, egy telitalálat a régóta gyűlő ötöslottón, vagy éppen a kis hazánkban nemrég debütált eurojackpot főnyereménye.


Először is nem mondanám el senkinek a családomon és a közeli barátokon kívül. Mondjátok, hogy hülyeség, de nem szeretném, hogy távoli rokonok bukkanjanak fel a ködből akik eddig le sem tojtak és a többi hasonló történet. Tudjuk jól.
Második lépésként elkezdenék gondolkodni, hogyan lehet ebből még több pénzt csinálni, vagy legalább is szinten tartani. Befektetés, vállalkozás, piac, részvény, tőzsde- keresnék egy profi szakembert aki irányt mutat.

Ezek után -kár lenne álszenteskedni- biztosan vennék egy szép nagy és szellős lakóalkalmatosságot. Igazából nem tudom, hogy egy családi ház lenne-e vagy inkább egy szép penthouse, de inkább húzok az utóbbi felé. Nem tudnék mit kezdeni egy családi házban szerintem és nem is igazán vágyom rá hogy abban éljek egyelőre.

Vennék viszont egy nagy házat anyukámak és a nagyanyámnak, hogy együtt tudjanak élni de mégse menjenek egymás agyára. Lenne nyugati meg keleti szárny a boszorkányoknak :D
Aztán vennék a barátnőméknek egy takaros, tágas házikót az én penthouse-om szomszédságában, a kertje tetejét pedig észrevehetetlen cicahálóval vonatnám be mert én ilyen jószívű lány vagyok és féltem a macskáit helyette is.
Meglepném magam egy szép autóval is. Semmi fellengzőssel, csak egy megbízható, kényelmes darabbal. Mondjuk egy Volvo tökéletes lenne.
Elvinném anyut és a nagymamámat nyaralni vagy telelni valahová, ahová szeretnék.
A barátaimmal is elutaznék valahova, sőt talán vennék egy kis vityillót valamelyik szigeten saját partszakasszal, hogy akkor mehessünk amikor csak kedvünk szottyan.
Bilibe lóg a kezem lassan :D

Ennyi lenne az, amit kifejezetten magamra, magunkra költenék.
Amiben biztos vagyok, hogy havonta egy nagyobb összeggel támogatnám az állatmenhelyeket- minden hónapban másikat.
Keresnék hozzáértő embereket és behoznám a Vogue-ot Magyarországra. Nem is értem, hogy itthon miért nincs.
Nagy álmom lenne még egy saját könyvkiadó, ami a Vogue miatt akár könyv-és lapkiadó is lehetne. Tudom, hogy tele velük a padlás és idehaza már telített a piac, de laikus olvasóként érzékelek hiányosságokat. Kifejezetten nőkre, női témákra és divatra koncentráló kiadó nincs. Egy csomó érdekes könyv nem érhető el magyarul a mai napig és nem értem az okát ennek sem.
Szóval ezek lennének a vállalkozói terveim, ha esetleg valakinek van felesleges befektetni való sok milliója, az bátran írjon nekem e-mailt :D

Nagyjából ez történne, ha nyernék a lottón. Természetesen nem vagyok telhetetlen, egy szerényebb összegnek is örülnék, akkor is az első két pont lenne érvényes. Diszkréció és befektetés.


7 megjegyzés

 1. Nagyjából egyformán gondolkodunk, csak én szégyenszemre nem gondoltam az állatokra, pedig nagyon szeretem őket :/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ahogy végignéztem, szinte mindenki ugyanazokat szeretné: ház, kocsi, utazás :D

   Törlés
  2. :D amúgy tetszett nálad a saját kiadó gondolata ;)

   Törlés
  3. Köszi :) Amint lesz rá pénzem, kivitelezem :D

   Törlés
 2. Hello I'am Chris From France!!
  this is not a "spam"
  You Have A Wonderful Blog Which I Consider To Be Registered In International Blog Dictionary. You Will Represent Your Country
  Please Visit The Following Link And Comment Your Blog Name
  Blog Url
  Location Of Your Country Operating In Comment Session Which Will Be Added In Your Country List
  On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
  Imperative to follow our blog to validate your registration.Thank you for your understanding
  http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
  Happy Blogging
  ****************
  Helló I'am Chris Franciaországból !!
  ez nem a "spam"
  Elnézést kérek, ez a szöveg történik fordító
  Van egy csodálatos blog, amely úgy gondolom, hogy bejegyzett International Dictionary Blog. Ön képviseli a Country
  Kérjük, látogasson el az alábbi linkre, és hogyan a blog neve
  Blog URL
  Operatív lízing Of Your Country Melyben Hogyan Session bővül a Country List
  A jobb oldalon, a "zöld lista", meg fogja találni az összes országok és ha rákattint őket, meg fogja találni a nevét, blogok ebből az országból.
  Rendkívül fontos, hogy kövesse a blogot, hogy érvényesítse a registration.Thank szíves megértésüket
  http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
  boldog blog
  ****************

  VálaszTörlés
 3. Mi nyertünk a párommal két welness utazást, jövőre utazunk Egerbe és Noszvajra... :D Nagyon boldogok vagyunk!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hú de jó nektek, gratulálok! :) Hol lehetett ilyet nyerni ráadásul kettőt? :)

   Törlés

Köszönöm a kommented! Megeshet, hogy nem tudok azonnal reagálni, de minden esetben elolvasom a megjegyzésedet és előbb vagy utóbb válaszolok :) Tégy egy pipát az "értesítést kérek" felirat elé, így e-mailben azonnal értesülsz a poszthoz tartozó kommentekről.