VIGYÁZZ! KÉSZ! POSZTOLJ! - ILYEN VOLT 2014

Az idei év utolsó VKP-ja stílszerűen szilveszter napjára esett, és a csoportban megszavaztuk, hogy a fenti legyen a téma.
Csinálhatnék visszatekintő bejegyzést az évemről, mint ahogy sok bloggernél láttam, de megmondom őszintén: ez egy fos év volt.
Őszintén örülök, hogy véget ért és bár tudom, hogy nem változik meg minden attól, hogy új naptárat kezdünk, de valahogy mégis fellélegeztem hogy ennyi volt.
Akadtak persze pozitív dolgok is dögivel, amiket kiemelhetnék, de a legnagyobb pozitívum számomra az volt, hogy elindítottam ezt a blogot és nem fuccsolt be 1 hónap után. 
Higgyétek el, ez óriási szó nálam, mert számtalan elkezdett és sosem folytatott blogon vagyok túl, itt mégis valahogy megtaláltam magamat és a hangomat.

Emlékszem, hogy majdnem másfél hónapig a kutya sem szólt hozzá a bejegyzésekhez, ami tudom, nem tűnik soknak, de egy bloggernek véget nem érő idő, aztán amikor megjött az első komment, utána mintha egy csapot nyitottak volna meg, nem volt megállás. 
Így volt ez a feliratkozókkal is, szépen lassan felfedeztek az emberek, csupán fél év után pedig már több, mint 80-an olvastok csak GFC-n. Elmondhatatlanul örülök ennek, hiszen hiába úgymond magának ír a blogger, semmit nem ér ez, ha a kutya sem kíváncsi a mondanivalójára.

Íme a blog 5 legnépszerűbb bejegyzése az elmúlt fél évben:Tudom, hogy sokaknak nem szimpatikus a stílusom, mert határozott véleményem van bizonyos dolgokról és nem vagyok simulékony, de az életben már megszoktam hogy nem vagyok közönség-kedvenc, és iszonyúan örül a szívem amikor valaki azt írja, hogy lelki társra lelt bennem az írásaim alapján. Ezek szerint nem vagyok annyira fura, vagy ha mégis, akkor mi furák bizony sokan vagyunk :)

Szóval a blog már nem csak afféle időtöltés, hanem kezd nagy szerelemmé válni és komoly terveim vannak vele a jövőre nézve.
Szeretnék elkezdeni sminkelni a blogon, ehhez már csak egy jó fényképezőgép kell.  Januártól indul a jó nő projekt, visszatérnek az egészségtudatosabb, életmódváltós bejegyzések és a terveim szerint kicsit jobban beengedlek titeket az életembe, vagyis jobban az arcomat szeretném adni ehhez az egészhez. Nem ígérem pont január 1-től, de 2015-ben mindenképpen ez lesz a terv. Nagyon izgat a videózás gondolata is, néhány beauty témát egyszerűbb lenne elmondani mint hosszan leírni, de ehhez is egy jobb gép kell. 
Nagyon sok kedves embert ismertem meg a blogon keresztül, olvasókat és bloggereket egyaránt, ha mást nem is, már ennyit nyertem azzal, hogy írni kezdtem. 

Köszönöm, hogy velem vagytok, hogy hozzám szóltok, hogy olvastok. Ígérem, hogy a jövő évben még jobban felpörögnek a dolgok és nem fogtok unatkozni ha idetévedtek.

2 megjegyzés

 1. Ez egy nagyon vidám kép :)
  Boldog új évet :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát vidám, az biztos :)
   BUÉK neked is, remélem jól telt a szilveszter.

   Törlés

Köszönöm a kommented! Megeshet, hogy nem tudok azonnal reagálni, de minden esetben elolvasom a megjegyzésedet és előbb vagy utóbb válaszolok :) Tégy egy pipát az "értesítést kérek" felirat elé, így e-mailben azonnal értesülsz a poszthoz tartozó kommentekről.