VIGYÁZZ! KÉSZ! POSZTOLJ! || KARÁCSONYI KÍVÁNSÁG

Tegnap az internetszolgáltatómnak hála nem tudtam megírni a posztot, de a mai nap még belefér, úgyhogy csapjunk a lovak közé.
A karácsonyra való tekintettel a karácsonyi kívánság a téma, amit én balga kimerítettem egy előző posztban. Már ami a tárgyiasított kívánságokat illeti. ITT olvashatod el, hogy mit kérek a Jézuskától, van ott minden, mi szem-szájnak ingere.

Na de hogy ne csak az anyagias dolgokról legyen szó, elmondom, hogy én mit kívánok. Mondhatnám most a sokat pufogtatott kliséket, hogy egészséget, szeretetet meg békét, de nekem ezek mindig olyan parasztvakításnak tűntek, hiszen az egészség, a szeretet meg a béke nem terem meg attól, hogy kettőt pislogok és elküldöm a kívánságom az univerzumnak. Ezeket mind én tudom megteremteni azzal, ahogyan élek és viszonyulok másokhoz és az élethez. 
Szóval idén én nem kérek sok mindent, csak egy kicsit szerencsésebb évet magamnak és több kitartást mindenben. Főleg utóbbit, mert azzal akadnak gondok. Szeretném a régi önmagamat visszakapni, de ezek megint csak olyan dolgok, amik csak és kizárólag rajtam múlnak. Novemberben lezárult egy hosszú-hosszú időszak, ami az egész családnak elég nagy lemondás volt, úgyhogy ennél szebbet nem is kívánhatnék mint ami most van. Lehetőségeket, jó csillagzatot és bátorságot kérek, semmi mást.
No meg nem lenne rossz, ha jövő karácsonykor valami olyan helyen ünnepelhetnék mint a Wham! Last Christmas dalának a klipjében teszik, természetesen valami szívdöglesztő adonisszal az oldalamon. Na jó, azzal is beérem, ha "csak" a barátaimmal. És szeretnék eljutni Párizsba, de azt nagyon. És már vissza is kanyarodtunk az anyagiakhoz...

2 megjegyzés

  1. Hm, valóban kicsit klisés a szeretetről, meg boldogságról beszélni, de valahogy karácsonykor nekem mindig ezek jutnak eszembe. Nem mintha azt várnám, hogy ha ekkor kívánom, akkor meg is kapom, csak valahogy az a meghitt, átszellemült, magasztos hangulat ezt váltja ki belőlem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindig csodáltam az olyan embereket mint te, akik ennyire át tudják élni a karácsony szellemét :) Nincs semmi baj a szeretet, béke meg hasonló "klisék" kívánásával, csak manapság már gyakran úgy érzem, hogy üres, kötelező frázis puffogtatások sajnos. No meg tényleg úgy gondolom, ahogy írtam, hogy csakis rajtunk múlik, hogy meg tudjuk-e teremteni őket.

      Törlés

Köszönöm a kommented! Megeshet, hogy nem tudok azonnal reagálni, de minden esetben elolvasom a megjegyzésedet és előbb vagy utóbb válaszolok :) Tégy egy pipát az "értesítést kérek" felirat elé, így e-mailben azonnal értesülsz a poszthoz tartozó kommentekről.