2015, LÉGY A LEGJOBB ÉVEM!

Nem szeretnék nagy terveket szövögetni az új évre, a fogadalmakról nem is beszélek, mert ismerem magam, a kötelezően teljesítedő dolgoknál mindig elbukom már egy hét után.
Viszont nagyon szeretném, ha 2015 egy jó év lenne, tele pozitív irányú változásokkal, így egyfajta inspirációs gyűjteményként csináltam ezt a képválogatást. Talán ha nyomát hagyom valahol a vágyaimnak, akkor könnyebben megvalósíthatóvá válnak.
 


És nektek? Mi az idei legnagyobb vágyatok?


6 megjegyzés

 1. Csak a szokásos vágyaim vannak: lefogyni, pasit találni (a kiszemelt megvan, de a sztori a szokásos:nem kellek neki, én meg bánkódom miatta), ilyesmik :D

  Na jó, nem, van még kevésbé szokásos: egy saját mesterfuvola (aminek az ára már egy klasszul működő használt autóénál kezdődik). Megtanulni elengedni a múltat és azokat, akik már nincsenek velünk -ezáltal elkerülni a pánikrohamokat. Megtanulni mértékkel inni -sajnos én vagyok az, aki vagy nem iszik semmit, vagy igen, de akkor nagyon és sokat. Leredukálni a felesleges pénzköltést, amire nagyon nem futja (heti két kávézózás helyett kezdetnek egy; nem megvenni a 150. rúzst és pirosítót). Szeretném végre befestetni a hajam, nem tudom, mióta húzom már ezt is. Szeretném megtalálni a saját stílusom, mert eléggé összezavar, hogy van egy csomó ruhám, de sokszor nem tudok mit felvenni, mert nem illenek egymáshoz. Szeretném, ha átvennének az egyetemen töriről angolra -rá kellett jönnöm, hogy nagyon nem az én világom a történelem, de függetlenül ettől eléggé érdekes amúgy. Maratont egyszer én is szeretnék futni, de már a félmaratonnal is bőven megelégednék :) És végül, de nem utolsó sorban, szeretném felfedezni a bennem lakó nőt. Jelenleg úgy érzem magam, hogy csak vagyok a nagyvilágban, de amúgy nem vagyok képben önmagammal.

  Bocsi Panna a sok baromsághoz, amit így random leírtam, de valahogy kitört belőlem :)

  Boldog Új Évet Kívánok Neked!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ne viccelj, örülök ha ilyen nyíltan írtok egy-egy bejegyzéshez :)
   Nem mondom azt, hogy mindenben tudok segíteni, de most ezzel jó posztötleteket adtál nekem. A fogyásban és a nő megtalálásában és a ruhatár kérdésében simán tudok támpontot jelenteni, a többi pedig csak rajtad múlik. Ezek nagyon jó kis célok, szorítok, hogy minden teljesüljön :)
   ( A spórolás nekem sem ártana...)

   Törlés
 2. Rengeteg egyezést találtam megint, mondd csak, nem vagyunk mi rokonlelkek? :D Eddig minden évben fogadalmakat tettem, amiket úgy kábé január 3-án kezdtem el megszegni, így idén megpróbálok bakancslistát írni, hátha abból a szemszögből másként fest a dolog.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát nem tudom Eszti, simán elképzelhető :D
   Kíváncsi lennék a te bakancs listádra, szerintem sok egyezés lene még ezeken túl is, csak én már nem akartam tovább fokozni, így is sok kép lett :)

   Törlés
  2. Nemsokára napvilágot lát az én listám is, azt hiszem több részletben :D

   Törlés
  3. Akkor te sem apróztad el :D Helyes!

   Törlés

Köszönöm a kommented! Megeshet, hogy nem tudok azonnal reagálni, de minden esetben elolvasom a megjegyzésedet és előbb vagy utóbb válaszolok :) Tégy egy pipát az "értesítést kérek" felirat elé, így e-mailben azonnal értesülsz a poszthoz tartozó kommentekről.