KICI KÍNAI KÍVÁNSÁGLISTA || EBAY, BANGGOOD, ALIEXPRESS

Menthetetlen vagyok ha online vásárlásról van szó, ugyanis már most van egy tucatnyi dolog a kívánságlistámon, amiket mindenképpen szeretnék megrendelni a következő hónapokban. Sajnos a karácsonyra rendelt dolgokkal volt egy kis negatív tapasztalatom, de ez abszolút nem  a webshop hibája hanem a Napóleon komplexusos, vélhetően kispöcsű postásomé (pardon), aki még lenézően ki is oktatott, hogy ha már ennyi mindent rendelek Kínából akkor miért nem kérem ajánlva vagy futárral. Történt ez, miután a csomagom nem fért be a postaládába, ő meg nemes egyszerűséggel feldobta a tetejére, valaki pedig úgy gondolta a szomszédságból hogy jó lesz az neki is. Mindez kb. 3 perc alatt esett meg, amíg leértem a másodikról. Nem is a pénz miatt vagyok szomorú, hanem mert anyukám egyik karácsonyi ajándéka volt és azt vártam a legjobban. Szóval kicsit tartok attól, hogy a jövőben is így járok, ettől függetlenül kinéztem már egy csomó mindent és ahogy magamat ismerem, hamarosan elkezdenek szállingózni felém a kicsikéim.Aliexpress


Sedona ecsetkészlet


Ezt még Eszti egyik videójában láttam, ő nagyon dicsérte én meg hiszek neki :) Nagyon jó áron van és nekem meg szükségem van púder- és pirosítóecsetekre (is). Amíg nem veszek egy eredeti RT készletet, addig ez bőven megteszi.


Hátlap telefonra


Igazából erre semmi szükségem, mert vettem anno egy fehér, gyári flip shell-t a telefonomhoz, most pedig a sima fekete hátlappal használom, viszont megláttam ezt és végem. Annyira csajos és fancy, hogy muszáj lesz rendelnem egyet. Kíváncsi vagyok hogy élőben nincs-e "bucsus" hatása az aranyszegélynek. Fehérben szeretném vagy ebben a pasztellrózsaszínben.
Szemüvegtok


Távolra sajnos nem látok olyan jól, így már évek óta van szemüvegem, amit csak ritkán hordok, de azért jó ha van, főleg ha suliban vagyok. A szemüvegtokom néhány hónapja felmondott, így ideje lenne egy újat vennem, és mondjátok hogy smucig vagyok, én nem akarok ezreket kiadni ezért. Az Ali-n találtam meg a legolcsóbban, sima műanyag, de aranyos színekben és nevetséges áron. A célnak megfelel, és azt sem bánom hogy random színt küldenek mert mindegyik tetszik.ÓraHabár erről még nem volt szó a blogon, azt tudnotok kell hogy nem vagyok a replikák híve ruhákban és kiegészítőkben. Soha nem volt replikám semmiből és nem is terveztem elkezdeni a gyűjtésüket. Nem hordok órát és nincs is. Illetve van egy, de az annyira kis finom és alkalmi, hogy hétköznapra nem hordanám szívesen. Hogy most mégis miért egy Carolina Herrera replika képe van itt? Mert ebben van meg az, amit keresek egy hétköznapra való órában. Egyszerű de mégis nőies, semmi felesleges csicsa de mégsem trampli és van rose gold színben. Kezdésnek megteszi, mert az sem biztos hogy bírok órát hordani. Ha beválik jöhet valami kevésbé márkás, de legalább eredeti.Banggood


Zacskóhegesztő


Nos, hát ez nem éppen izgalmas de annál praktikusabb. Niki barátnőm már rendelt magának és biztosan tudjuk hogy működik úgyhogy mindenképpen kell. Mivel mostanában elárasztották a lakást a fáraóhangyák, nem lehet semmit kint hagyni, ez pedig egy áldás, ugyanis teljesen lezárja a felbontott zacskókat.Tubuskinyomó
Szerintem ez nem szorul magyarázatra.EKG nyaklánc + gyűrűMostanában sokkal jobban tetszenek az ilyen minimál ékszerek, ezt már egy ideje nézegetem és egyre jobban tetszik. Van hozzá való gyűrű is.Caroline Channing nyaklánc


Ezt Niki küldte át nagyon örömködve és azóta rá vagyok kattanva. Ha nem tudod miről van szó, akkor ejnye-bejnye.
Íme:


Ez a lánc még egy pincérruhával is jól mutat, az ára meg még humorosabb mint a szóban forgó sorozat.Ebay


Cipőtároló


A nem mindennap hordott, szép cipőim csak hánykódnak a szekrényem aljában, ideje lenne némi rendet teremteni közöttük. Mivel a hely elég korlátozott mennyiségben áll rendelkezésemre, ezért ezt az ajtóra akasztható tárolót néztem ki, amibe ha minden igaz akkor 12 pár cipőm el fog férni. Még le kell mérnem, hogy pontosan passzol-e majd a szekrényem belsejébe, ha igen akkor jön haza hamarosan.Fehérneműrendszerező


Bizony ezen a fronton is több sebből vérzik a dolog, jelenleg kartondobozokban tárolom őket a szekrény aljában. Egyszerűen annyira hülye kialakítású a szekrényem hogy nem tudom másképp. Ezekkel remélhetőleg kicsit átláthatóbb lesz a helyzet és nem fogok x idő után meglepődni, hogy "jéé, nekem ilyen is van!" ha valami a doboz aljáról kerül elő véletlenül.


Lógó polcok


Senki nem lepődik meg, ha azt mondom, hogy polcaim sincsenek a szekrényemben, ugye? :D
Ezt szeretném orvosolni ezzel a kis drágával, ugyanis annyi ruhám van már felakasztva hogy egyszerűen nem fér be több, ha meggebedek sem. Felsőknek, nadrágoknak tökéletes lenne. Kicsit drága, de még mindig olcsóbb mint egy új szekrény.
Rendszerező sminkasztalra


Időtlen idők óta nézegetem már ezt a fiókos verziót és eddig mindig csak az ára tartott vissza. Idehaza is láttam már néhány helyen hasonlót, de nem ugyanilyet és ráadásul sokkal drágábban is vesztegették. Idén fogcsikorgatva, de beinvesztálok egy ilyenbe, mert mutatós és praktikus is.Nyaklánc a saját aláírásommal


Az Etsy-n már nézegettem egy ideje, de horror árakon vesztegetik, mígnem most ráakadtam Ebay-en is. Az eladó majdnem 100%-os úgyhogy ha máskor nem is, de névnapomra meglepem magam egy ilyennel, mert teljesen odavagyok. Mindig is szerettem volna Carrie-nyakláncot, de annyira hamar mainstream lett hogy inkább lemondtam róla. De ez... A saját nevem a saját kézírásommal teljesen egyedi. Imádat!


Ezt anyukámmal néztük ki neki, meg is fogjuk rendelni hamarosan. Nekem is nagyon tetszik, ha lenne ilyen fajtában egy picikét kisebb kiadás akkor azonnal lecsapnék rá. Mondjuk felesleges lenne, mert semmi baja a pénztárcámnak igazából.
Utálom a táskámba tenni a fülhallgatót mert abból az lesz, hogy fél óráig bogozok, és a kedvem ott el is megy a zenehallgatástól. Ez az egyszerű de nagyszerű találmány a gubancolódást hivatott megakadályozni. És mennyire cuki már? :)

A híres primer amit mindenki dicsér. Muszáj lesz kipróbálnom, mert még nem találtam meg az igazit, rejtett szemhéjra elég nehéz megfelelő terméket találni. Tudom, hogy nem CF, de ha van jobb tippetek ami az, akkor várom.Ennyi az idei kívánságlistám, remélem hamarosan mindegyiket a magaménak tudhatom. Persze vannak még apróságok amik megtetszettek, de azokon még gondolkodom.
Nektek tetszik valami innen? Mit szeretnétek mindenképp megrendelni mostanában?32 megjegyzés

 1. Azt a sminkrendezőt és az ecsetkészletet én is elfogadnám :)

  VálaszTörlés
 2. A mi postásunk is ilyen hülye. Nekünk a rács mögött és az ajtó közé tette az ecsetkészletem. Csodálkoztam hogy nem lopták el. Mondjuk a fotósátor nem jött meg, bár nem lepne meg ha lerakta volna és azt elvitték. Amúgy nem papírt kéne irnia ha nem fér bele a ládába a csomag?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Akkor átérzed a helyzetet :S Nem kérdeztél rá, hogy mi van azzal a csomaggal?
   Nem tudom hogy mi a szabály a postásoknál, ő csak felcsengetett hogy menjek le. Előtte a helyettesítő postás érdekes módon fel tudta hozni azt, ami nem fért bele. Ez már nem az első húzása volt, ráadásul úgy beszél mindenkivel mintha a seggéből rántotta volna elő őket. Engem meg még hülyének is néz nem kicsit.

   Törlés
  2. Na Lányok, adnék én az ilyen postásnak! Hála a jó égnek az én postásom nagyjából normális,
   Abban az esetben, ha nem tudja a postaládába tenni a csomagot, levelet, akkor hagy egy névre szóló értesítőt a postaládában. Az nap még nem adják ki a levelet, csak másnaptól, 5 vagy 10 munkanapig.
   Úgyhogy adnék én neki olyan kioktatást, hogy miért kapja a fizetését! :D Jobb tisztába lenni a szabályokkal, mert bicskanyitogató amit némelyik művel! Biztos, hogy ez benne van a postai szabályzatukba is!

   Törlés
  3. Köszönjük az infót Lolli. Jó ezzel tisztában lenni, bár szerintem az lesz, hogy másik címre kérem a rendeléseimet, mert az legalább biztos. Ne tudd meg miket mondott, le sem írom inkább :S

   Törlés
  4. Akkor meg tessék panaszt tenni a postán. Én befenyítenék neki az tuti! :D

   Törlés
  5. Be lett fenyítve, még egy hasonló és nem lesz pardon.

   Törlés
 3. A telefontok nagyon szép, a sminkrendező is jöhetne :D

  VálaszTörlés
 4. Hű, ha a mobiltokot megrendeled, mindenképp mutass majd róla képet, én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy élőben is ilyen gyönyörű-e :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mindenképpen mutatok róla. Szerintem a jövő héten megrendelem, nehogy elfogyjon nekem :D

   Törlés
 5. Nálunk is ez megy postás fronton, hogy felteszi a kapu tetejére a csomagot. Bár a múltkor egész nap itthon voltam mikor csomagom jött és nem hallottam, hogy csengetett volna..Eddig még semmi csomagom nem veszett el a legutóbbi iherb rendelésemen kívül, de azt szerintem postakocsi hozta már volna, mert elég sok mindent rendeltem, de hozzám már nem ért el sajnos.
  Egyébként a sminktároló tetszik a legjobban. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Vicckategória, komolyan. Nekem nem is az a bajom, hogy szarik bele, hanem ahogy lereagálja a dolgokat, ha rá van kérdezve. Ritka buta egy ember.
   Az iHerb-ről olvastam, hogy néha 1-2 hónapba is beletelik amíg ideér, úgyhogy ne add fel, bár nem tudom mikor rendelted.

   Törlés
 6. Hjajjj, imádom az ebayes posztokat, szóval rendeltem is egy kábelrendezőt, meg fogpaszta kinyomót (bár az ebayről és harmad annyiért ;)). Amúgy a többit is elfogadnám, szerintem ha már otthon leszek, akkor tele vásárolom magamat. Így is otthon vár már egy csomó minden, még egy karácsony :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hanyag voltam, és mg sem néztem ebay-en :D Ejnye. De kösz a tippet! :)
   És nagyon helyes, örülök ha jó ötleteket találsz :D

   Törlés
 7. wáááááá. Caroline Channing nyaklánca KELL! :D Meg a szekrényrendszerezők, de azt majd csak fél év múlva, költözés után. :D A fogpaszta kinyomó irtó cuki. :) És a saját aláírásos nyaklánc is baromi jó. :) Az én névnapom is közeledik, lehet berendelem. :) Szuper poszt lett! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ugye? Az a nyaklánc valami zseniális :D Az aláírásos pedig igazi szerelem nálam is :) Örülök neki, hogy ennyi érdekességet találtál, és tetszett a poszt :))

   Törlés
  2. Megrendeltem a nyakláncot! :D Februárban valamikor ide is ér. :)

   Törlés
  3. Juhúúú :D
   Melyiket? A Caroline Channing- félét vagy az aláírásosat? :)

   Törlés
 8. A tubuskinyomón már egyébként is gondolkodtam, de az a kábelrendező, hát irtó cuki! *w*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Annyira egyszerű de mégis olyan ötletes és aranyos dolgok ezek :)

   Törlés
 9. Nekem is szükségem lenne egy olyan kis cuki kábelrendezőre! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Annyira de annyira aranyos szerintem is :)

   Törlés
 10. Nagyon jó dolgok vannak most a kívánságlistádon! :D Én is imádok online rendelni, annyi jó cuccot lehet találni :D Azt a sminkrendezőt, fehérneműrendezőt, fülhallgató tartót és az egyedi nyakláncot én is szívesen megvenném. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! :) Örülök, hogy ennyi minden tetszik! Az online vásárlás nagyon függővé tesz, azt vettem észre hogy gyakorlatilag alig vásárolok már boltban.

   Törlés
 11. Azta de szuper dolgok! Csak kapkodom a fejem :D Az ecsetszett, a kábelrendszerező, az aláírásos nyaklánc, a fehérneműrendszerező, a zacskóforrasztó, mind mind szuperek :D Én is kartondobozban tartom a fehérneműket, mert még nem találtam meg a tökéletes rendszerezőig. Egészen mostanáig :D Köszi! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De örülök hogy tetszenek :)) Igazán nincs mit, és jó tudni hogy nem csak én dobozozok :D

   Törlés
 12. A saját aláírásos nyakláncra hogy kell rákeresni ebay-en?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Signature Necklace, de ha a posztba rákattintasz a rózsaszín címre, akkor a linkre vezet egyből :)

   Törlés
  2. Még pontosabban: personalized name signature necklace

   Törlés

Köszönöm a kommented! Megeshet, hogy nem tudok azonnal reagálni, de minden esetben elolvasom a megjegyzésedet és előbb vagy utóbb válaszolok :) Tégy egy pipát az "értesítést kérek" felirat elé, így e-mailben azonnal értesülsz a poszthoz tartozó kommentekről.