RIVAL DE LOOP ARCRAVALÓK - PIROSÍTÓK ÉS HIGHLIGHTER


A Rossmann saját márkás dekorkozmetikumai csendben berobbantak az életünkbe, gyakorlatilag nincs olyan blog ahol ne zengenének ódákat az eddig kipróbált darabokról. Persze hogy én is nagyon kíváncsi voltam, hogy mit tudnak ezek a gyanúsan olcsó termékek, így szépen lassan egyre több apróságot szereztem be tőlük. 
A mai bejegyzésben két pirosítót mutatok nektek és a népszerű csoda-highlightert, amit egyesek a high end termékek színvonalával emlegetnek egy lapon.
Csomagolás

A pirosítók doboza masszívabb műanyagból készült, legalább is az alja. A teteje eléggé nyikorog, nem ajánlanám táskában hordani. Könnyen kopik és főleg karcolódik, pedig csak január eleje óta használom és fiókban tárolom. A hátulján fekete matricán vannak feltüntetve a tudnivalók és az összetevőlista. A doboz könnyen nyílik, beszakadó körmöktől nem kell tartani.

A highlighter csomagolása szerintem kritikán aluli, az enyémnek a teteje már majdnem lejár, ráadásul domború, ami még baleset-veszélyesebb a termékre nézve. A felirat már most elkezdett lekopni, gyanítom hogy 1-2 hónap múlva már semmi nem látszik belőle. A hátulja ugyanolyan mint a pirosítóknak. Összességében elég ócska a csomagolása, biztosan le sem veszem a polcról, ha csak ez alapján kellett volna választani.
A pirosítók
Két szín van a birtokomban, a 02-es Light Apricot és a 03-as Pink Grapefruit, és ebből ki is lehet következtetni, hogy előbbi egy barackos, míg utóbbi egy rózsás árnyalat.
A termékek nagyon dekoratívan, kissé hullámos mintában helyezkednek el a dobozban, és a tetejét felnyitva egyből megcsap bennünket egy furcsa illat.
Én nem is tudom mi ez, de valami borzasztóan mű -talán vanília vagy kókusz- illatanyagot tettek bele, amit egyszerűen nem értek hogy minek kellett. Nem vagyok finnyás, de nekem ez a szag gyomorforgató és nem vagyok boldog tőle. Szerencsére felvitel után viszonylag hamar elillan, de akkor is, na!

www.kremmania.hu02- Light Apricot

Ha csak magába nézzük, akkor inkább fáradt rózsaszínesnek tűnik a tégelyben, csak használatkor jön elő a barackossága, vagy ha a Pink Grapefruit mellé tesszük.

Elsőre teljesen mattnak tűnő pirosító, csak nagyon közelről és főleg napfényben látszanak benne icike-picike mikrocsillámok, amik felvitelkor egy egészséges fényt kölcsönöznek az arcnak. Én kerülöm a túl csillogó arcravalókat, ugyanis a bőröm nem elég szép, és a csillogás csak még jobban kiemelné a hibákat. Ez viszont tökéletes ilyen szempontból, nem túlzó.

A színe már más tészta. Mármint nincs vele semmi baj, csak éppen az én bőrtónusommal (több napos hulla szín) nem kompatibilis annyira.
A színek leírás nem az erősségem, de megpróbálom: meleg árnyalat, valahol a barackszín és a rózsaszín között félúton, és mintha látnék benne egy enyhe aranyfényt is.
Igazán szép szín, csak nem nekem.

Meglepően pigmentált, de mégsem annyira hogy bohóccá váljunk általa. Persze lehet építeni, de szerintem nem szükséges, mert szép hatást lehet elérni vele már egy réteggel is.

Porzani minimálisan porzik, de ez megmondom őszintén, hogy nálam nem szempont, mert mégiscsak egy pirosítóról beszélünk, szerintem megbocsátható neki ez a tulajdonság.


03- Pink Grapefruit


Hasonló tulajdonságokkal bír, mint a fenti társa, talán egy hangyányival mattabb a végeredmény.
A színe egy csodaszép hideg tónusú rózsaszín, ami remekül áll hál istennek, úgyhogy nagyon belopta magát a szívembe.

Felvitel szempontjából egy nagyon diszkrét árnyalatról beszélünk, ezzel biztosan nem fogunk túlzásba esni. Ez a darab a feltűnésmentesen szépítő kategóriába tartozik, persze ha építjük akkor ez is erősebb árnyalat lesz.

Porzik természetesen, de fentebb említettem hogy ez nem zavar, persze ha titeket igen, akkor ezt is bele kell kalkulálni.

Tartóssága átlagos mindkettőnek, fixálva egész nap kitart.

Ár: 599 Ft
Mennyiség: 4,5 g
Szavatosság: 12 hónap


Az olcsó csomagolás és az illat miatt nem vagyok maradéktalanul elégedett vele.


Highlighter
A 01-es számú, Moon Dust fantázianevű highlighter nagyon hamar jött és győzött idehaza a sminkmániások körében. A terméket gigászi mennyiségben (13 gramm) kapjuk, ami úgy sejtem hogy nagyjából életünk végéig elegendő.

Ez egy baked, vagyis sütött fénypúder, aminek a legnagyobb előnye, hogy baromi  pigmentált.

Nem tudom nem megjegyezni, hogy mennyire gyönyörű ez a márványos minta, ami a szemük elé kerül a kibontást követően!

A színével pedig nem tudok betelni, annyira különleges. Rose gold, vagyis rózsa arany színű, ami felvitel után hideg fénnyel ragyog a bőrön.

A textúrája nagyon selymes és puha, egyáltalán nem porol. Illata hál istennek nincs.


A legjobb pedig, hogy ez nem csupán egy highlighter, hanem többfunkciós, hiszen ha nagyobb mennyiségben visszük fel, akkor szemhéjpúderként is megállja a helyét. Vizes ecsettel még intenzívebb hatást lehet elérni, de magában is látványos. Én még pirosítónak is el tudom képzelni, annyira gyönyörű.


Az eredmény nagyon természetes, pontosan azt teszi amit egy ilyen terméktől elvár az ember lánya. Először túlzásba vittem a felvitelét, de könnyen rá lehet érezni a mennyiségre.

Tartós is ráadásul, csak hogy semmibe ne tudjak belekötni.


www.kremmania.hu

Szerintem ez egy olyan termék, amit minden nőnek be kellene szereznie, mert tényleg bitang jó és gyönyörű.

Ár: 699 Ft
Mennyiség: 13g
Szavatosság: 36 hónap
Nem tudok rá semmi rosszat mondani a csomagoláson kívül, azonban ennyi pénzért ilyen terméket kapva megbocsátom.


Swatch

Alapra készültek, a highlighter először vastagon a szín mutatása miatt, másodszor ecsettel, enyhén feltéve.


Balról jobbra: Pink Grapefruit, Light Apricot, Baked Highlighter, Baked Highlighter
Mit gondoltok róluk?
Megvettétek már valamelyiket?
Ha nem akkor tervezitek?25 megjegyzés

 1. A highlighter nekem is megvan és egyszerűen csodaszép! :) És milyen olcsó volt...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ajándék ezért a pénzért...:)

   Törlés
  2. Ja én 450.-ért vettem akciósan... :D Imádom, nem is veszek mást.

   Törlés
  3. Mázlista :) Én lemaradtam akkor az akcióról, de eredeti árban sem drága, úgyhogy túlélem :)

   Törlés
  4. ...és a másik a KM-en nagy sikernek örvendő darab a szemhéjalap! Beszerezhetetlen, nem láttam sehol eddig, mindenhol le van fosztva az állvány! :( :D

   Törlés
  5. Érdekes módon azt én sem találtam, pedig kíváncsi lettem volna mit tud.

   Törlés
 2. A highlighter engem is elvarázsolt. :D Olyannyira, hogy még szemhéjpúderként is szoktam használni. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Simán lehet annak is, gyönyörű mindenhogy :)

   Törlés
 3. Én offolok: látom te is megrendelted a nyakláncot! :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :D Jól kiszúrtad. Te is? :)
   IMÁDOM
   Majd lesz poszt, amint megjön még az utolsó rendelésem is,

   Törlés
  2. Meg ám! 2 hét alatt meg is érkezett, és annyira szép! Persze a férfinépnek nem tetszik, de nem is neki kell, hogy tessék. :D

   Törlés
  3. Áh, azok nem értenek ehhez! :D
   Nagyon tetszik nekem is, de van egy érdekesség is vele kapcsolatban, majd leírom a posztban.

   Törlés
  4. No, ma végre szemrevételeztem egy nem teljesen lefosztott állványt. A rég vágyott lila holo lakkot megvettem, meg a szemhéjalapot, amit Lolli említett. Ezzel a highlighterrel is szemeztem, de mivel nem tudnám kihasználni (ha mindennap ezt használnám a szemhéjamra, még akkor sem :D). Szóval visszatettem. De, megvan rá az esély, hogy visszamenjek érte, mer anyyyynira szééééép.

   Törlés
  5. Gratulálok hogy találtál ép állványt, mindig le vannak rabolva :) Én a rózsaszín holo lakkra pályázom, ez a világos lila annyira nem az én színem. A szemhéjalap is izgat, de most vettem újat, majd ha elfogy akkor kipróbálom a RdeL-tól.
   A highlightert meg... Hát én a helyedben megvenném, de ha nem használod ki, akkor megértem :)

   Törlés
  6. Gratulálok hogy találtál ép állványt, mindig le vannak rabolva :) Én a rózsaszín holo lakkra pályázom, ez a világos lila annyira nem az én színem. A szemhéjalap is izgat, de most vettem újat, majd ha elfogy akkor kipróbálom a RdeL-tól.
   A highlightert meg... Hát én a helyedben megvenném, de ha nem használod ki, akkor megértem :)

   Törlés
 4. Én mindig hitetlenkedve sündörögtem eddig a RdL állvány körül, valahogy a csomagolás, a látvány nem fogott meg annyira, de ez a pink pirosító és a highlighter... *-* OMG, holnap nem fogok vacakolni, hogy megvegyem őket vagy sem! :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát,a csomagolás tényleg nem megnyerő, de kincsek lapulnak bennük. Örülök hogy meggyőztelek, imádni fogod :)

   Törlés
 5. A light apricot kell, nincs mese :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem bánod meg :) Nagyon szép színe van, talán majd nyáron jobban fog állni nekem is :D

   Törlés
 6. Ugyanezek a pirosítok vannak meg, kb január elején vettem az elsőt, de azóta már elértem a doboz alját, pedig azért váltogatva szoktam mindent használni. Nem tudom, lehet, hogy az én ecsetemmel van a baj, mert borzasztóan porzik az egész termék -nem túlzok, komolyan, kisebb adagot szoktam lefújni használat után. Ennyi pénzt megér, de azért nekem egy kicsit ez is a szájhúzós kategória. Na, majd megpróbálom másik ecsettel.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez érdekes. Nem tudom milyen ecseted van, én egy nagyobb fejű szintetikus szőrűvel használom. Porzik, de nem ennyire mint ahogy írtad. És nem is fogy ilyen sebesen,mondjuk én is váltogatom. Próbáld meg tényleg másik ecsettel, hátha :)

   Törlés
 7. A Light Apricot a kedvencem ezek közül, olyan szép barackos színe van, nagyon kellemes :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ugye? Nem harsány és mégis látványos :)

   Törlés
 8. Én a highlightert nem mertem megvenni a hullaszínű bőrömmel, de most nagyon meggyőzött, hétfőn hazafelé kerülök is egyet és megveszem :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is hullafehér vagyok és nem gáz egyáltalán, úgyhogy bátran :) A dobozában olyan sötétnek tűnik, de nem az.

   Törlés

Köszönöm a kommented! Megeshet, hogy nem tudok azonnal reagálni, de minden esetben elolvasom a megjegyzésedet és előbb vagy utóbb válaszolok :) Tégy egy pipát az "értesítést kérek" felirat elé, így e-mailben azonnal értesülsz a poszthoz tartozó kommentekről.