VIGYÁZZ! KÉSZ! POSZTOLJ! - HÁROM KÍVÁNSÁG

Amióta tudom a téma címét és gondolkodom hogy mit írjak ezzel kapcsolatban, azóta folyamatosan a Három kívánság című műsor zenéjét dúdolom hangosan is és magamban is. Meg kell mondanom, hogy felettébb idegesítő ez már lassan két hete! Nem a témához tartozik, de gondoltam megosztom.
Ha p*csásra akarom venni, akkor természetesen világbékét szeretnék és ingyen melleket korlátlan mennyiségű további kívánságokkal, de mivel sajnos nem tudom ennyivel elintézni, jöjjön a komolyabb lista.
1. Egészséges és hosszú életet minden családtagomnak, barátomnak, és persze magamnak.
2. Az álommunkámat és folyamatos kihívásokat, sikerélményeket és anyagi elismerést ezzel kapcsolatban.
3. Toleranciát az egész világban.

Jó, ha belegondolok, az utolsó elég világbékésen hangzik, de nincs mit tenni, ha egyszer erre vágyom...8 megjegyzés

 1. Bölcs kívánságok (: De sajnos a tolerancia is hol meg van valakiben,hol nincs meg. Emberek vagyunk,méghozzá különbözőek; emiatt már nem lehet meg mindenkiben. Viszont valóban jó lenne ha így lenne (:
  Az álom munkához sok sikert kívánok! Tudom milyen érzés olyan helyen dolgozni,amiért annyira nincs oda az ember és csak kényszerből csinálja amit csinál, viszont ismerem a másik végét is: mikor lényegében azt csinálod amit szeretsz. Ég és föld a különbség.
  Az elismerés szót sok munkahelyen nem ismerik- de nem csak ott, hanem már sok más emberből is kiveszett az,hogy elismerjék a másikat. De ez meg olyan dolog,hogy még alakulhat jó irányba (:

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tudom, hogy kb. lehetetlen, pont ezért írtam bele, hiszen ez nagyjából olyan mint a világbéke. Sőt ha belegondolunk kéz a kézben járnak :)
   Köszönöm! :)

   Törlés
  2. A tolerancia nálam is játszik, talán mert idealista vagyok. :) De amúgy ha a világbéke nem is jön össze, (talán) a világunk békéje nem lehetetlen, meg amúgy jó dolog, hogy egyre több toleráns emberrel találkozni. :) Szép, napsütéses hétvégét!

   Törlés
  3. Hát amíg kettőnél több ember él a földön addig nem sok esély van a békére-de hát persze reménykedünk (: Annak én is örülök hogy egyre többen toleránsak: pl. pár hete mikor az ellátottainkkal mentünk fürdőzni,akkor is olyan kedvesek,megértőek, érdeklődőek voltak az emberek; fiatalok és idősek egyaránt (:

   Törlés
  4. Rosszul fogalmaztam, a világunk békéje, mármint mindenkinek a sajátja. :) Szerintem ezért lehet és érdemes magunkon dolgozni. :) Igen, ezek az apró dolgok is sokat számítanak, legyen menő kedvesnek, toleránsnak lenni!

   Törlés
  5. Én is azt látom, hogy javul a dolog, ha nem is gyorsan, de a mi korosztályunk például már sokkal jobb ebben mint az idősebbek. Majd kialakul remélhetőleg.

   Törlés
 2. Nagyon jó kívánságok és én is a Három kívánsággal kezdtem :P :D :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Láttam, hát nem véletlen. Te is álmodoztál arról csöpp korodban, hogy Tibibácsi összehoz a kedvenc énekesnőddel? :D

   Törlés

Köszönöm a kommented! Megeshet, hogy nem tudok azonnal reagálni, de minden esetben elolvasom a megjegyzésedet és előbb vagy utóbb válaszolok :) Tégy egy pipát az "értesítést kérek" felirat elé, így e-mailben azonnal értesülsz a poszthoz tartozó kommentekről.