CSILLÁMOS RÓZSASZÍN MANIKŰRNagyon rákaptam a körömpingálásra és az utóbbi időben már nem elégszem meg az egyszerű festéssel, hanem igyekszem mindig feldobni valami kis extrával a körmeimet. Mivel a képességeim ez ügyben, khmm...hogy finoman fogalmazzak elég korlátoltak, ezért egyelőre csak a könnyebb technikákat próbálgatom, így ne is számítsatok rá, hogy mondjuk water marble-ről írok posztot mostanában.
A most megmutatott manikűr pofon egyszerű, gyors és ráadásként olcsó, de jó minőségű lakkokból lett kivitelezve, szóval abszolút kedvenc lett számomra. Nem szólván arról, hogy 7! napig volt sértetlenül a körmeimen (mondjuk ez inkább a fedőlakk érdeme, ha őszinte akarok lenni).

A legutóbbi előtti  Nailland rendelésemkor a kosaramba került két Golden Rose lakk is, egy kék fedő, ami piszok olcsó volt (290 Ft) és a most mutatott Jolly Jewels lakk is, amibe még Lakkomlakkom Edina egyik posztjában szerettem bele. 
A főszerepet ez a GR lakk játssza, de nem feledkezhetünk meg a Moyra Ann-Marie fantázianevű hússzínű nude csodájáról sem, amiről ITT írtam és ami nem meglepő módon a kedvencem lett az összes közül (esküszöm nem azért, mert az én nevemet kapta).Amikor véletlenül egymás mellé tettem a két lakkot, szinte fejbe vágott a felismerés, hogy őket az isten - pontosabban a körömlakk-kotyvasztók - is egymásnak teremtették.
Sokszor terveztem már, hogy elkészítek egy ilyen manikűrt, azonban sosem voltak meg hozzá a megfelelő lakkok, így a fenti megvilágosodás után azonnal nekikezdtem a dolognak.
Végtelenül egyszerű a történet, ezért nem is pocsékolnék rá sok szót. Alaplakk után felkentem két réteg Moyrát vékonyan, a gyűrűsujjamat kihagytam természetesen, oda Golden Rose-t tettem három rétegben. Az egészre Seche Vite, vagyis gyorsszárító fedőlakk került. Amikor megszáradt (durván 2 perc), akkor fogtam egy szivacsdarabot és a Golden Rose lakkból azzal ütögettem fel a körmöm tetejére (vagy végére, ki honnan nézi) a csillámokat. Ezt megint lekentem Seche Vite-tel és kész is!


Ha nincs kéznél szivacs, akkor legyezőecsettel (a körmös fajtával, nem az arcra valóval persze) is kivitelezhető ugyanez és természetesen a csillámok kerülhetnek a körömvégre is, kinek hogy tetszik.

Mivel elég sok réteg lakkal dolgozunk, kicsit vastagabb körmöket kapunk, van akinek ez bejön, van akinek nem, én előbbiek táborát erősítem, nyilván.

Felhasznált lakkok:
Eveline Cosmetics Diamond Hard and Shiny Nails
Moyra 953 Ann-Marie
Golden Rose Jolly Jewels 104
Seche Vite Dry Fast Top Coat


Hogy tetszik?
Szeretitek a rózsaszín lakkokat?


16 megjegyzés

 1. Nagyon szép :) Jól mutat együtt ez a két lakk.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! Igen, nagyon passzolnak egymáshoz :)

   Törlés
 2. Szeretem a rózsszin lakkokat ezt a színt meg különösen. :D Pont tegnap jött velem haza egy kis vigaszajándékként, mert a színe anynira felkeltete az érdeklődésem. :D A neve jójopa, az is egy jó pont volt neki, és persze azt higy ilyen nem tudom piszkos rózsaszines, ami nekem rögtön egy szép őszies manit jutatott az eszembe. :D A golden rose lakkhoz meg annyit tudnék hozzáfűzni, hogy hülye voltam hogy nem néztem jobban szét a naillandnél, mikor pesten jártam, és méginkább h nem vásároltam. :D Együtt meg mesés az eredmény. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jó választás volt, az új rózsaszín Moyrák közül szerintem ez a legszebb, de persze ez szubjektív vélemény, mindenesetre abban teljesen igazad van, hogy a piszkossága miatt simán őszi szín is lehet. Legközelebb csapj re erre GR lakkra is, ha Pesten jársz, mert nevetségesen olcsó és álomszép (lemosni már nem ilyen mókás, de az már egy másik történet). :)

   Törlés
 3. Ahhhh dejóóó! Valamifélét megpróbálok majd alkotni holnap :D Köszi a tippet! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tedd ám fel Instára, ha alkotsz valamit! :) Örülök, hogy tetszik! :*

   Törlés
 4. Nekem is megvan ez a két lakk, de most annyira őszi vonalon mozgok, hogy el is felejtettem őket, külön dobozba tettem a rózsaszíneket. Nagyon tetszik ez a párosítás!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Bevallom, ez egy két héttel ezelőtti manikűr, akkor még javában tombolt a vénasszonyok nyara, nem volt még kedvem az őszi színekhez. Ugye, milyen szépek együtt? :)

   Törlés
 5. Ja, ezt lefelejtettem, hogy ez a körömforma tökéletesen áll!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! Kezdek megbarátkozni vele, meg a ténnyel is, hogy nekem nem áll rá a körmöm a kockaformára, bármennyire is akarom és próbálkozom. Nem ez a legdivatosabb forma, de mindegy, a lényeg, hogy jobban mutat mint a másik :)

   Törlés
 6. Nagyon szép manikűr lett, igazán passzol hozzád! :)
  Ezt a GR lakkot legközelebb be kéne dobnom a virtuális kosaramba...
  Ez a körömforma remekül áll amúgy! Tudom, hogy mindenki, mindenhol a kockát nyomatja és anno én is kipróbáltam, de beláttam, hogy marha szarul áll és az egyszerű lekerekítettel sokkal szebben mutatnak a körmeim/ujjaim. Nem az a lényeg, hogy mi a divatos meg a trendi, hanem az, hogy jól áll-e és illik-e hozzád, ez pedig szuper. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Óh, köszönöm, ha te mondod, akkor tényleg elhiszem, hogy jó lett :) Nemis a divat miatt zavar, hogy nem lehet olyan, hanem alapvetően is jobban tetszik a lekerekített, kocka alak. Viszont nem áll jól a kezemhez és a körmeim is olyan bénák, hogy képtelenség őket egyformára reszelni. Emellett két körmöm lefelé nő, a másik károm meg felfelé, szóval teljes káosz :D

   Törlés
 7. Nekem nagyon tetszik, habár a rózsaszín nem az én világom :P Mégis harmonikus az összhatás és csillám is van benne, amit imádok, szóval tetszik ^^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ennek nagyon örülök, ezek szerint tényleg jól sikerült, ha még egy nem rózsaszín rajongónak is tetszik :) lÉőben még csillogósabb, imádnád ;)

   Törlés
 8. Nagyon jól passzol ez a két lakk együtt, a fedőlakk tetszik különösen *-*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon szépek együtt, tényleg! A fedőlakkot csak ajánlani tudom, hihetetlenül különleges darab.

   Törlés

Köszönöm a kommented! Megeshet, hogy nem tudok azonnal reagálni, de minden esetben elolvasom a megjegyzésedet és előbb vagy utóbb válaszolok :) Tégy egy pipát az "értesítést kérek" felirat elé, így e-mailben azonnal értesülsz a poszthoz tartozó kommentekről.