KARÁCSONYI TEMATIKUS AJÁNDÉKCSOMAGOK I.| TEAMÁNIA


Reménykedem, hogy a dátumra való tekintettel már a fővesztés terhe nélkül írhatok a karácsonyról, hiszen ha nem szeretnénk kapkodni az utolsó percben, akkor már most érdemes elkezdeni az ajándékok beszerzését. Ez a poszt még tavalyról maradt meg félkészen a piszkozatokban, mert túl későn álltam neki a megírásának és így már nem láttam értelmét kitenni. Most, egy évvel később egy kicsit aktualizálva, felfrissítve vele indítom útjára a karácsonyi sorozatot, hogy együtt készüljünk az ünnepekre. 

Én az a típusú ajándékozó vagyok, aki jobban szeret több (esetenként kisebb) dolgot ajándékozni, mint egyetlen tárggyal meglepni az illetékest. Gyakran egy gondolat köré építem fel a koncepciót, innen jött az ötlet is, hogy összeválogatok olyan tárgyakat, amikből tematikus ajándékcsomagok készíthetőek. Első körben a tea szerelmeseinek kedvezünk (van ember, aki nem szeret teázni? Szerintem nincs), és az a szuper ebben a dologban, hogy akár lapos a pénztárcánk, akár tömött, ebből szemezgetve könnyen összeállíthatunk egy szép, praktikus, de mégsem klisé csomagot. (A lenti dolgokat olcsóbb verzióban is bárhol megvásárolhatjuk, most csak összegyűjtöttem a nekem tetsző dolgokat, amiket szívesen adnék és kapnék is).

ui.: Igen, tudom, hogy  tavaly elleneztem a bögrét, mint karácsonyi ajándékot, de ilyen koncepcióban semmi bajom nincsen vele, ellentétben a "nesze, itt egy random ronda bögre, benne egy szaloncukor, mert nem volt más ötletem és muszáj volt venni valamit" típusú megmozdulásokkal.Ti szoktatok ilyen összeállításokat készíteni?
Már tudjátok, hogy idén mit ajándékoztok a szeretteiteknek?

9 megjegyzés

 1. Régi munkahelyemen húztunk karácsonykor kollégát, akit meg kellett ajándékozni, 3 bögrét gyűjtöttem be, anyóstól is van kettő, unokatesótól meg osztálytárstól is kaptam. Még jó, hogy néha török is. Egyébként nagyon praktikus, és nem, nincs korán ajándékot keresni, hipphopp itt a karácsony!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na ugye, hogy mindenki bögrét ajándékoz, ha nincs jobb ötlete! Persze, praktikus csak a sokadik után már uncsi is, meg sok helyet is foglal.

   Törlés
 2. Jaj csak bögrét ne kapjak! :D Így is kicsi a konyhaszekrény, az a pár emlékbögre meg bőven elég. Az English tea shops sorozatot még nem próbáltam, ajiba vettem valakinek. Egyébként a kínai DDA boltokban a legolcsóbb, ott 800.- Ft Viszont szuper kis porcelán teáskannákat láttam a váci utcában az új Tiger Shopban! Persze ez is felesleges lenne, mivel mikróban melegítem a teának való vizet. Annó örököltem a nagymamámtól egy modern vonalú fém teáskannát, csak most tudtam meg, hogy az valami régi artdeco darab. :)) Nem is kell más. Kicsi a lakás, hamar felgyülemlenek a lomok, át kell gondolni, hogy tényleg mire van szükség. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Lehet kapni falra szerelhető bögretartó sínt, ha esetleg kinőnéd a szekrényt :D Én azt hiszem, hogy a Dm-ben vettem egyszer ilyen English Tea Shop teát, bár a nem volt ilyen jóképű fémdobozban. Köszi a lelőhelytippeket, úgy bánom, hogy ez a Tiger Shop nincs vidéken is...Ez az örökölt kanna nagyon jól hangzik, szuper lehet ilyesmit birtokolni, még akkor is, ha nem használod. A kicsi lakás dolgot maximálisan átérzem, iszonyúan meg kell gondolni hogy mit hozol be, mert csak ellepnek a tárgyak és már nem tudod hova pakolni. Ha nézted a Jübarátokat, akkor biztosan emlékszel, hogy Monicának volt egy ajtó a lakásba, amit soha senkinek nem szabadott kinyitni. Na, nálam is van ilyen :D

   Törlés
  2. Charlie Sheen...bögretartó síín.....neeeeeeem!! :D Most meg a Möbelix szórólapján láttam cuki karis tányért, meg tálcát...na jó bögre is van olyan. Az oldalukon is kint van.
   ...nálam is van olyan ajtó... o_0 :D

   Törlés
 3. Egyáltalán nincs korán :)
  Főleg, hogy idén valahogy tök üres a fejem, egy fia ötletem sincs még.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Remélem, találsz pár hasznos tippet :)

   Törlés
 4. Jaj hát innen minden kéne :(( Tea buzi vagyok, télen legszívesebben felvásárolnám az összeset, de attól félek, ha hazajövök még egy doboz teával, a nénikém kivág a másodikról a teáimmal együtt :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ennek örülök :) Nálam is hasonló a helyzet, annyi teám van, hogy már nem tudom hova tenni

   Törlés

Köszönöm a kommented! Megeshet, hogy nem tudok azonnal reagálni, de minden esetben elolvasom a megjegyzésedet és előbb vagy utóbb válaszolok :) Tégy egy pipát az "értesítést kérek" felirat elé, így e-mailben azonnal értesülsz a poszthoz tartozó kommentekről.