ÖSSZEILLŐ PÁROS AZ ÜNNEPEKRE | AVON MAGIC EFFECTS LIQUID SEQUIN - GLITTERATI & ULTRA COLOUR LIP CRAYON - WILD ORCHID


Az Avon nagyon erősen rákapcsolt körömlakkfronton, nagy örömömre sorra jönnek ki  a szebbnél szebb finisű és színű körömlakkokkal. Nem csoda hát, hogy amikor megkaptam a Magic Effects Liquid Sequin kiadásból a Glitterati fantázianevű lakkot, ő volt az első, amit azonnal kipróbáltam. Annak pedig kifejezetten örültem, hogy a mellé kapott rúzsceruza és a lakk színe szinte majdnem hasonló, akár még szettben is lehetne árulni a kettőt, annyira összepasszolnak. Igazi ünnepi páros ők ketten, akik  karácsonykor és szilveszterkor is megállják a helyüket.


MAGIC EFFECTS LIQUID SEQUIN - GLITTERATI

A Glitterati egy csodalakk, telis tele van kisebb-nagyobb színváltós glitterekkel, ami azt eredményezi, hogy szinte minden fényviszonyban és minden szögben szikrázik a körmünk. Az alapszín egy szép málnapiros, és ez van megtömve kétféle nagyságú glitterrel. Kipróbáltam többféle módon, és a legjobban akkor mutatott, ha egy sötétebb (fekete, sötétkék, sötétlila) lakk fölé kentem fedőlakként. Ilyen esetben szinte életre kelt, megtelt mélységgel. Magában is felkenhetjük, hiszen az alapszín miatt van fedése, azonban így (szerintem) nem olyan szép, nem mutatja meg a valódi arcát. Mint minden glitteres lakktól, ettől is kicsit érdes marad a köröm felülete, ezen lehet segíteni egy fedőlakkal. A lakk kicsit sűrűbb állagú és szerencsére nem kell horgászni a glittereket, jönnek önként és dalolva, talán túl sok is egyszerre, így picit nehéz szépen, egyenletesen eloszlatni a körmön őket. Nagyjából 20 perc alatt száradt meg teljesen, a lemosása pedig nem egyszerű, de aki használt már ilyen lakkot az tudja mivel jár ez. A képeken nincs rajtam fedőlakk, a hüvelykujjamon magában, két rétegben, a többin fekete alapra, egy rétegben használtam a Glitteratit. Sajnos a telefon kamerája kikészült ettől a lakktól és képtelen voltam megörökíteni az igazi arcát, de a képeken látotthoz képzeljetek még kétszer ennyi csillogást.ULTRA COLOUR LIP CRAYON - WILD ORCHID

Az Avon rúzsceruzája ünnepi külsőt kapott, cuki aranycsillagok tarkítják az amúgy fekete csomagolást. Sok fajta szájravalót próbáltam már a márkától, de a rúzsceruza eddig kimaradt, így nagyon kíváncsi voltam rá. Miután megérkezett, ránéztem a Krémmánián, hogy mit mondanak mások róla és itt most le kell szögeznem, hogy a Wild Orchid árnyalatra semmi nem igaz, ami esetleg a többiről elmondható. Ha valakit az ott található vélemények tartanak vissza a vásárlástól, akkor ne féljen, mert ez az árnyalatú rúzsceruza majdnem tökéletes.
Közepesen puha, tehát egy kicsit rá kell ugyan nyomni az ajkakra, de semmiképp sem zsírkrétaszerű állaga, és nem kellemetlen a használata. Jól pigmentált, az ajkakon könnyen és pontosan siklik, már egy réteg is hozza azt a színt, amit ígér. Egy fia csillám, annyi sincs benne, de van egy minimális fénye az ajkakon, ha tippelnem kellene azt mondanám, hogy félmatt finisű. Az én számat nagyon szárította, erre oda kell figyelni, illetve a másik gyengesége, hogy nagyon hamar lekopott az ajkaimról - méghozzá foltosan - anélkül, hogy ettem-ittam volna. Viszont nagyon könnyen igazítható, nem kell hozzá kontúrceruza és hardcore sminkelőknek még talán tükör sem. 
A technika nem volt a barátom a fényképek készítésénél, így a színt sajnos nem sikerült 100 százalékban átadnom (picit sötétebb és bogyósabb árnyalat), de az legalább látszik, hogy hogyan mutat felkenve. 


A termékek megvásárolhatóak a decemberi katalógusból, a lakk ára 1449 Ft, a rúzsceruzáé pedig 999 Ft.


Melyik tetszik közülük?
Használtok már rúzsceruzát?
2 megjegyzés

  1. A Catrice rúzsceruzáit használom, azokat szeretem, nem szárítanak. Igen, az Avon egyre jobb lakkokkal rukkol elő, glittereset tuti nem fogok venni, mert ami van, azt is ritkán használom, de a krémek és a fémesek is szépek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Majd megnézem ezt a Catrice-t is magamnak, jókat hallottam róla. Én sem vagyok oda a glitteresekért, de ez kifejezetten szép fedőlakként használva.

      Törlés

Köszönöm a kommented! Megeshet, hogy nem tudok azonnal reagálni, de minden esetben elolvasom a megjegyzésedet és előbb vagy utóbb válaszolok :) Tégy egy pipát az "értesítést kérek" felirat elé, így e-mailben azonnal értesülsz a poszthoz tartozó kommentekről.