VISZLÁT, 2015! | ÉVÖSSZEGZÉSHát ez is eljött. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de számomra ez az év olyan gyorsan ment, mint ahogyan jött, szinte csak egy pislantásnak tűnik az egész. Közben másfél éves lett a blog, és számomra még mindig hihetetlen, hogy találtam végre egy hobbit, amivel kapcsolatban tovább tart a lelkesedésem két hétnél. Persze voltak ezzel kapcsolatban is kisebb-nagyobb hullámvölgyek. Nyáron volt egy nagyobb szünet, és bár jól esett egy kicsit lazítani, a vége felé már komolyan hiányozni kezdett az egész, innen tudtam, hogy tényleg komolyan gondolom ezt a blogot, nem csak afféle unaloműzésként firkálgatok itt az éterben.
Tavasszal saját domaint kapott az oldal, egyrészt nem szerettem a chlafe.blogspot.hu nevet, mert kimondhatatlan és megjegyezhetetlen, másrészt pedig mindig nagy álmom volt egy saját .hu-s blog. Ezzel egy időben új sablont is avattam, ez már elég közel van az elképzeléseimhez, úgyhogy egyelőre még marad, de ki tudja mit hoz a jövő év. Az igazi vágyam az, hogy valaki végre megvalósítsa a fejemben lévő képet, de ehhez egyelőre még nincs meg a keret és a megfelelő szakember sem.
Júniusban lett egyéves a Cherchez La Femme, sajnos pont abban az időszakban éreztem úgy, hogy kell egy kis szünet, így erről nem emlékeztem meg, de majd a második szülinapot megünnepeljük :) 
Szeptember óta teljesen bjútiblogként üzemel az oldal, nekem egyelőre nagyon tetszik ez az irány és élvezem is csinálni, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy nincs némi hiányérzetem, így majd igyekszem picit több személyes és fecsegős bejegyzést gyártani, hiszen tudom, hogy szeretitek őket. 


Sok kedves és szimpatikus embert ismertem meg a blognak hála, sajnos egyelőre csak virtuálisan, de remélem, hogy a jövőben személyesen is beszélgethetünk végre, emellett idén nagy bánatomra rengeteg eseményt kellett lemondanom és kihagynom, jövőre ezekből is igyekszem kivenni a részem, bár sokkal könnyebb lenne minden szempontból, ha Budapesten élnék. Több együttműködés is létrejött cégekkel, ennek nagyon örülök és remélem, hogy jövőre ez a tendencia folytatódik, hiszen szeretnék nektek minél több szuper (vagy nem szuper) terméket megmutatni.

Az egyik, ha nem a legnagyobb hátráltató tényező - ami miatt sokszor elment a kedvem az egésztől és amitől gyakrabban kaptam hisztirohamot, mint az oviban, amikor elvették tőlem a dömpert -, vagyis a fotózás kérdése is megoldódott, hála a Jézuskának (ergo a családomnak). Tudták, hogy ez a legnagyobb vágyam, így hihetetlen módon megleptek egy szuper DSLR géppel és mellé egy komplett amatőr fotós felszereléssel, ami több, mint amit valaha is reméltem. Végre bármikor tudok szuper minőségben fotózni, legyen az tél vagy nyár, este vagy reggel. Természetesen rengeteget kell még tanulom a fotózásról, de remélem (vagyis úgy érzem), hogy egy új hobbi van kialakulóban.

Fogadalmaim nincsenek, viszont jövő évtől tényleg szervezetten, és kicsit profibban szeretném a bejegyzéseket gyártani, mert még mindig nem sikerült kinőnöm ebből az ahogy esik úgy puffan elven való blogolásból. Az összeszedettség megvalósításában remélhetőleg nagy segítségemre lesz életem első gyűrűs kalendáriuma, amit nemsokára be is szerzek. Rengeteg tervem és elképzelésem van a jövő évben a bloggal kapcsolatban, de babonából nem szeretnék többet mondani, majd ha alakul, akkor úgyis látni fogjátok. 

Az öt kedvenc posztom a múlt évből:

Az olvasók öt kedvenc posztja:

A kedvenc keresőkifejezéseim:

Ez a férfi Jesse Ward hány éves - Sajnos (vagy inkább szerencsére) nem én írtam a könyvet, így erre nem tudok kielégítő választ adni.
Kőkenhof - Kiejtésből jeles!
cheezz le femme - Majdnem. Épp, hogy csak egy kicsit tévesztetted el :D
han lehetek olyan mint ariana grande - Én Lady Gaga akarok lenni, így ebben nem segíthetek, de jó kezdet, ha csak másfél méteres vagy.
macska ivartalanítás ára bánd - Függ a macska nemétől, a doki tarifájától meg a csillagok állásától. Na jó, attól nem, de egyszerűbb, ha felhívod a bándi rendelőt. Vagy inkább egy veszprémit, mert a gugli szerint Bándon nincs állatorvos.
A moonbasa márka gagyi - Ha te mondod...Én nem tudom.
akt kep temak cukorkaval - Valakinek itt nagyon furcsa perverziói vannak! Persze, hogy rágugliztam, mert nem is én lennék, és ejnye ember, szégyelld magad! :D
aprok a kormeim - Az enyémek is. Szívás, bizony.
ciki fiúnak plüst adni - Semmi sem ciki, főleg, ha szeretitek egymást. De azért ha az a plüss egy bilincsen van, talán még jobban fogja díjazni ;D
hogyan sminkeljem magam hogy ne potyogjon ra a por a muszempillara - Bár még sosem volt műszempillám, talán, ha előbb kisminkelnéd a szemed és utolsó lépésként tennéd fel a szempillát megoldódna a probléma.
ingyen szelfi szex kep - Hát kispajtás, itt azt nem lelsz. 
Karácsonyi ajándékok Nikinek - Kulcstartót kapott, meg csokit meg pirosítót.
örülj neki hogy nem a te macskád - Én is ezt szoktam mondani Chiliről :D
Köszönöm, hogy velem voltatok, jövőre találkozunk!
Boldog új évet nektek! 

14 megjegyzés

 1. Boldog Új Évet, jó egészséget, sok-sok új bejegyzést kívánok! :)

  VálaszTörlés
 2. Én örülök hogy teljesen bjútiblog lettél :P A keresőszavakon sírtam a nevetéstől, én is gyűjtöm őket már egy ideje, de ezek sokkal jobbak :D
  Boldog Új Évet! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jó, hogy ezt mondod, örülök neki :) Imádom a keresőszavakat bogarászni :D Boldog új évet! :)

   Törlés
 3. Sok sok bejegyzést a következő évre és kitartást a a blogodhoz! Neked pedig Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánok!!!! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Judit, neked is ugyanezt kívánom! :)

   Törlés
 4. Nagyon Boldogságos Új Évet Kívánok Neked és Családodnak! <3

  VálaszTörlés
 5. Boldog új évet! Hűha, jó lehet az a fotós cucc! :) Ha fontos, csináld rendszerezetten, de szerintem mindegy, hogy szabályos időközönként kerül-e ki poszt vagy sem, a lényeg, hogy élvezd a blogolást!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, neked is boldog új évet! :) Jó bizony, azóta el sem lehet venni tőlem :D Fontos lenne, igen, szóval igyekszem rákapcsolni :)

   Törlés
 6. Ezek a keresőszavak! :D :D :D Hát kifeküdtem! :)
  Nagyon Boldog új évet! Nagyon örülök, hogy ennyire pozitív vagy! Olyan jó látni ahogy haladsz előre!!! <3 <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Réka, neked (nektek) is boldog új évet! Ez az egyik "fogadalmam", idén elengedem a negatív gondolatokat és nem gondolom túl a dolgokat :)

   Törlés

Köszönöm a kommented! Megeshet, hogy nem tudok azonnal reagálni, de minden esetben elolvasom a megjegyzésedet és előbb vagy utóbb válaszolok :) Tégy egy pipát az "értesítést kérek" felirat elé, így e-mailben azonnal értesülsz a poszthoz tartozó kommentekről.