REALASH TAPASZTALATOK | HARMADIK HÓNAP: VÉGEREDMÉNY


Megkéstem ezzel a poszttal, ugyanis már december végén letelt a három hónap, de csak most jutottam el odáig, hogy írjak is róla. Szeptemberben kaptam kézhez a Realash szempilla kondicionálót, és immáron három hónapja használom rendszeresen. Pontosabban viszonylag rendszeresen, mert be kell vallanom, hogy az utóbbi két hónapban azért előfordult néhány alkalommal, hogy kihagytam a használatát - főleg feledékenységből vagy lustaságból. Igyekeztem ettől függetlenül szorgalmasan kenegetni, lássuk is a végső tapasztalatokat!
Először is, most már biztos, hogy ez a 3 ml mennyiség tényleg kitart 4-5 hónapig, ugyanis továbbra is ugyanolyan mértékben kerül a készítmény az ecsetre, mint amikor frissen kibontottam. Akit a kevésnek tűnő mennyiség tartana vissza a vásárlástól, az ne aggódjon, mert tényleg nagyon kiadós. Viszont jó lenne, ha az ember lánya látná, hogy még mennyi van a tubusban, ugyanis a fogpiszkáló trükk nem jött be, máshogy meg nem tudom kideríteni. De ez nyilván csak az én dilim.A használatáról, és magáról a készítményről nem szeretnék írni, mivel megtettem már az előző két posztban, majd belinkelem az írásokat alulra. Az utóbbi két hónapban a szempilláim nagyon, de nagyon sokat sűrűsödtek és sokkal hangsúlyosabbá váltak, oly annyira, hogy volt, aki azt hitte szempillaspirál van rajtam, pedig aznap egy gramm festéket sem látott az arcom. A pilláim hossza csak egy picit változott októberhez képest, de őszintén szólva ezt nem is bánom, ugyanis a hosszával semmi bajom nem volt eddig sem. Ellenben sokkal erősebbek a szálak és szinte egyáltalán nem hullik, sminklemosás közben elvétve egy-két darab persze előfordul, de ez természetes, és a Realash előtt sokkal többet is elhagytam a szemfestéklemosások alkalmával. A kuszaságot pedig kezdem megszokni, ugyanis az új szálak elég rakoncátlanul nőnek és állnak, szinte képtelenség tökéletesre spirálozni, de ezt látni is fogjátok,

A fotókat igyekeztem ugyanabból a szögből és ugyanolyan távolságból elkészíteni, és gondolkodtam azon is, hogy az új géppel készítsem-e a őket, de arra jutottam, hogy úgy nem volna hiteles, úgyhogy a régi kompaktommal fotóztam összehasonlításképp.

Spirál nélkül:

Spirállal (egy réteg Yves Rocher Sexy Pulp):

Persze készítettem az új géppel is képeket, ezeket is megmutatom, mert itt látszik igazán, hogy mennyire erős és szép pilláim vannak (és milyen masszív karikáim, bizony :D ).


Nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel, a saját pilláimon tapasztaltam, hogy valóban hatékony a Realash, nem csupán a jól hangzó marketing adja el a semmit, pedig alapvetően szkeptikus vagyok az ilyen csodaszerekkel kapcsolatban. A maradékot valószínűleg heti 2-3 alkalommal fogom használni, hogy megőrizzem az eredményt. 
Az ára sajnos elég húzós, de a kiadós mennyiség és az elért eredmények fényében azt mondom, hogy megéri a pénzt (főleg annak, akinek rövid vagy hiányos pillái vannak), emellett ne felejtsük el, hogy mégiscsak természetes módon juthatunk szép pillákhoz, nem kell műszempillákra költeni.
A Realasht megrendelhetitek a www.realash.hu/order oldalon.

Előzmények:


Mit szóltok a végeredményhez?3 megjegyzés

 1. Hm, nem rossz, bár azt hiszem, neked nagyon nem volt szükséged rá, normál pilláid vannak és gyönyörű szemszíned. A spirálos képen látszik a sűrűség. Mostanában nagyon lementem natúrba, ha nem dolgozom, még spirált sem kenek fel, nagyon-nagyon érzékeny szemem van, igyekszem nem rátenni semmi feleslegeset.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem, nekem nem volt rá égető szükségem, de tényleg nagyon érdekelt, hogy mit tud, és azért az én pilláimon is szembetűnő a változás. Képzeld ezt el egy rövid, ritkás pillánál! :) Mostanában nekem is hisztisek a szemeim, sokszor könnyezek is, úgyhogy megértem, ha minimálisra vetted vissza a sminket.

   Törlés
 2. Hu hàt nekem tetszik és nagyon meggyőző *-*

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommented! Megeshet, hogy nem tudok azonnal reagálni, de minden esetben elolvasom a megjegyzésedet és előbb vagy utóbb válaszolok :) Tégy egy pipát az "értesítést kérek" felirat elé, így e-mailben azonnal értesülsz a poszthoz tartozó kommentekről.