HA A NYÁR RÚZS VOLNA - MILANI FRUIT PUNCH


Ha a nyár rúzs volna, akkor szerintem szakasztott olyan színe lenne, mint a Fruit Punch-nak. Jelenleg ugyan semmi nem utal arra, hogy közeledne a strandidő, de a mai poszttal megpróbálok csempészni egy kis napsütést, melegséget és nyarat az életetekbe - legalább arra a kettő percre, amíg elolvassátok ezt a posztot :)


A Milani rúzsokról már többször is írtam, így nem árulok el újdonságot azzal ha azt mondom, nagyon szeretem a márka rúzsait. Ár-érték arányban verhetetlenek és hihetetlenül gazdag színválasztékban kaphatóak, így aztán tényleg nincs nő, aki ne találna fogára valót a választékból. Tudom, hogy sokan a matt rúzsaikat preferálják, de ha rám hallgattok, akkor tesztek egy próbát a sima Color Statement darabokkal, mert - csak halkan, köztünk szólva mondom - szerintem sokkal, de sokkal jobbak mint a matt formulájú társaik.

A Fruit Punch az idei kattanásom eredménye, ugyanis 29 évig hallani sem akartam róla, hogy rózsaszín rúzst kenjek a számra. Végül rá kellett jönnöm, hogy a természetes barna hajszínemhez, a hullafehér bőrömhöz és a szemszínemhez elég jól állnak ezek a színek, adnak némi életet az arcomak, így a Fruit Punch már a harmadik ilyen színvilágú rúzsom, és attól félek, hogy nincs még vége...Na de beszéljünk a lényegről! Mint mondtam, ez a rúzs is a Color Statement vonalat erősíti, tehát egy krémes állagú, fényesebb (de nem szemkiverősen csillogó) finisű rúzs. A felvitele rettentően könnyű, hiszen a krémessége miatt szinte ráolvad az ajkakra. Szerencsére ez nem jelenti azt, hogy el is mászik, nekem egyszer sem futott ki a vonalból, pedig kontúr nélkül használom. Már egy húzással is kellően pigmentált színt kapunk, én tényleg csak a megszokás miatt szoktam még egyszer átszaladni vele a számon. Viselni pedig fantasztikus, abszolút nincs az a tipikus "van valami a számon" érzés, amit - nem tudom, ti hogy vagyok vele - én kifejezetten utálok. Nem emeli ki az ajkak hibáit. Szárítást nem tapasztaltam, sőt még egy kicsit hidratál is. Persze nem minden olyan tökéletes, nálam a tartóssága elég gyenge, evés-ivás nélkül 2-3 órát bír ki igazítás nélkül. Egyébként kezdem azt hinni, hogy velem van a baj ilyen szempontól, mert nagyjából semmi nem marad meg a számon hosszútávon, olyan dolgok sem, amikről mindenki ódákat zeng.

A színe szerintem csodaszép. Melegebb árnyalatú pink, amiben bizonyos fényviszonyok között felfedezhető némi korallos beütés is. Vibráló és pezsgő, mégsem arcul csapós rúzs ez, emiatt bátran fel lehet kenni egy szimpla hétköznapon is, a jókedv garantált lesz tőle. Számomra egyszerűen csak a nyarat jelképezi. Csak ránézek és érzem a perzselő napfényt a bőrömön, az almafröccsöt a számban és az orromba szökik a partot nyaldosó langyos víz illata. Ez a szín pont olyan vidám és könnyű mint a nyár.

Ő már a sokadik  rúzsom a Milanitól és úgy látom, hogy ezen a vonalon nem nagyon tudnak hibázni. Ha csak egy kicsit is megtetszett ez a boldogság-szín, akkor ne habozzatok mert csodaszép élőben, a képek csak egy kis szeletét adják vissza az igazi tündöklésének.
Ha mégsem tetszik, akkor bártan ajánlom a többi Milani rúzst.  Nekem a Teddy Bare és a Rose Femme a teszt óta is óriási szerelmem, ráadásul most reneszánszukat élik a kilencvenes évek barnás árnyalatai. Aki ilyet keres, annak a Teddy Bare tökéletes lesz, a pinkes nude szerelmesei pedig a Rose Femme-al fognak örök barátságot kötni.
A Fruit Punch ITT szerezhető be.További Milani rúzs tesztek a blogon:


Van kedvenc nyári rúzsotok?

18 megjegyzés

 1. Csodálatos színe van. *-* A Milani rúzsokkal pedig egyszerűen nem lehet mellélőni. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, a Milanit bátran merném bárkinek ajánlani az eddigi tapasztalataim alapján :)

   Törlés
 2. Hú de szuperül áll az ajkaidon, csodás ez a szín nagyon!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! Szerelmes vagyok ebbe a színbe :) Fun fact, hogy a nagyimnak annyira megtetszett, hogy ő is kapott egyet szüliapjára :D Kortalan árnyalat.

   Törlés
 3. Válaszok
  1. :D De egyébként :D Az a baj, mindig másra verem el a pénzt, de most már valamit kihúzok a jövőbeli listámról, mert tényleg csak jókat hallok a Milani rúzsokról :)

   Törlés
  2. Legalább egyet tényleg érdemes kipróbálni. Kár, hogy nincs boltjuk. Vagy inkább szerencse :D

   Törlés
 4. Jajjj de szép ez a szín! :) Fel is került a kívánságlistámra. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sejtettem, hogy tetszeni fog neked, mert ahogy a blogodon látom elég hasonló az ízlésünk sminkek terén :)

   Törlés
 5. Nagyon szép a színe, tényleg a jó időt juttatja az eszembe. :) Remekül áll neked, azzal a kijelentéssel pedig teljesen egyetértek, hogy utálom a "van valami az ajkaimon" érzést, mert ebben egy cipőben járunk.:D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :) Örülök, hogy nem csak engem zavar ez az érzés, pont emiatt nem szeretem a matt rúzsok nagy többségét. Pedig nagyon tetszenek.

   Törlés
 6. Nem sminkelek, nem használok rúzst sem, de annyira szépek a képek, hogy muszáj volt elolvasni :D Azon kevés bloggerek közé tartozol, akik mindegy mit írnak, még akkor is elolvasom a bejegyzéseket, ha amúgy egyáltalán nem érint ez a téma. Most olyat mondok, amit nem sűrűn: csodálatos színe van ennek a rúzsnak *.* :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj, köszi, köszi, köszi :) <3 Olyan jó ilyet olvasni, főleg tőled. Nincs mese, ez a rúzs még az immunis lányok szívét is elrabolja :D

   Törlés
 7. Hűű, ha nem az utóbbi egy-két hónapban szereztem volna be egy kisebb rakás rúzst, akkor most azonnal megrendelném magamnak ezt is, annyira szép - de így inkább várok egy kicsit, hátha lesz valami jó kis akció, amikor meg tudom magamnak indokolni, hogy egy ilyen alkalmat kár lenne kihagyni :D Tényleg fenatasztikusan jó ez a szín, csodásan néz ki a képeiden :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Gondoltam is rád az írása közben egyébként :) Bejöttek a legutóbbi Milani szerzeményeid? Érdemes megvárni valami akciót vagy ingyenes szállítást, én is mindig ezekre vadászom, szeretem hasznosan elkölteni a postaköltséget :D Örülök, hogy tetszik, szerelemszín nekem is.

   Törlés
 8. Fú így a képek alapján tényleg gyönyörű színe van :O kicsit hasonlít az új Rimmel rúzsok közül az egyik árnyalatra, de az visszafogottabb :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azokat a Rimmeleket meg kell néznem most már közelebbről is :)

   Törlés

Köszönöm a kommented! Megeshet, hogy nem tudok azonnal reagálni, de minden esetben elolvasom a megjegyzésedet és előbb vagy utóbb válaszolok :) Tégy egy pipát az "értesítést kérek" felirat elé, így e-mailben azonnal értesülsz a poszthoz tartozó kommentekről.