EGY KIS HÉTKÖZNAPI LUXUS | BARILENT MASSZÁZSGYERTYÁK

Hallottatok már masszázsgyertyáról? Bevallom, a lelki szemeim előtt nem éppen egy hagyományos (khmm...) masszázs képe elevenedett meg első hallásra, de ez legyen már csak az én buja fantáziám számlájára írva, ugyanis hamar kiderült számomra, hogy a Barilent masszázsgyertya messze az egyik legjobb termék, amivel eddig találkoztam. 

Képzeljük el az idilli szituációt, amikor testünket-lelkünket lecsendesítve fekszünk egy félhomályos szobában, a levegőben kellemes illat száll, a háttérben halk relaxációs zene szól és éppen a borzasztó hetünket megkoronázó fantasztikus masszázsra készülünk, amikor is a hátunkkal hirtelen egyesülő jéghideg olaj vagy lotion egy szempillantás alatt kiránt bennünket a mennyei zenből. Megvan? Én nagyon utálom ezt az érzést, pedig a masszőröm általában gondosan melengeti a tenyerében az anyagot, mégsem alakult mindig kellemesen a helyzet. 
A Barilent masszázsgyertyákkal ilyen problémánk sosem lesz, ugyanis a masszázs előtt meggyújtott  - első alkalom előtt 20 percre, hogy kialakuljon a viaszmedence, a továbbiaknál elég 5 perc is - gyertyából kinyert viasz fantasztikusan kellemes, 38 fokos hőmérsékletre melegszik, ami még éppen ideális a bőrnek, hiszen nem túl forró, de nem is langyos. Egyszerűen imádom, az a legjobb rész az egészben, amikor a viasz végigcsorog a hátamon. Különösen most, kicsit hidegebb időben tudom nagyon értékelni.
De miért is különlegesek még ezek a masszázsgyertyák? 

Az összetevők között olyan csudaságokat találunk, mint az EcoSoya szójaviasz, a kókuszolaj, a jojobaolaj, a sheavaj és isteni illatú illóolajok. Se több se kevesebb, és ez így van jól, hiszen felesleges lenne telepakolni bármi mással, amikor ezek az egyszerű olajok ilyen istenien működnek. Testápolóként is egyébként. A tégely szélén maradt vékony réteget előszeretettel kenegetem magamra fürdés után, mert egyrészt finom illatom lesz tőle, másrészt pedig szuperül hidratálja a bőrömet. Ami még nagyon szimpatikus, az Barbi, a Barilent gyártójának környezetvédelemhez való hozzáállása. A tégelyek 100%-ban újrahasznosítható fémből készültek, a kanóc pedig fém nélküli tiszta pamut, amely égetéskor nem bocsát ki káros anyagokat. 

A Barilent masszázsgyertyák összesen hat variációban készülnek, így mindenki találhat számára szimpatikus illatot. Az én választásom a Stresszoldó és az Energetizáló gyertyára esett, előbbit a barátnőm, utóbbit én vettem birtokba. Olyan mázlista vagyok, hogy Niki barátnőm egész véletlenül gyógymasszőr (nem hiába vagyunk jóban 😄), és szerettem volna, ha mint szakember véleményezi a termékeket, hiszen mégiscsak több tapasztalata van ebben mint nekem, aki inkább csak passzív használó.

A gyertyák minősége megegyező, eltérést csak az illatban tapasztaltunk. A Stresszoldó masszázsgyertya (szegfűszeg, narancs, levendula) leginkább egy karácsonyi sütire emlékeztet, a narancs és a szegfűszeg illata dominál, a levendulát szinte nem is lehet kiérezni. Az Energetizáló masszázsgyertya (grapefruit, pálmarózsa, petitgrain - vagyis keserűnarancs) sokkal frissebb, leginkább citrusos zöld illatként tudnám jellemezni. Szűzen elég kemény a viasz, azonban az első égetés után teljesen felpuhul, így ha csak testápolózni támad kedvünk vele, akkor is könnyen kinyerhető a tégelyből az anyag. 
Mint fentebb már említettem, alanyként nagyon kellemes a használata, a viasz isteni meleg és nagyon kellemes ha ezzel masszíroznak, ugyanis nem túl csúszós, de nem is "csikorgat" és folyamatosan meleg érzést biztosít. Érezhetően ápolja a bőrömet, a masszázs közben felszabaduló illat pedig tényleg jól ellazít, segít száz százalékosan átélni az élményt. 
Masszőr szempontból is könnyen megszerethető, bár elsőre elég nehéz kitapasztalni a megfelelő mennyiséget, azonban ha sikerül, akkor nem kell újra és újra olajozni, ezáltal nem szakad meg a masszázs folyamata. A kezelés végére beszívódik annyira, hogy ne kelljen letörölni a felesleget (ezáltal pazarolni a jótékony olajokat) és egyáltalán nem hagy ragacsos, olajos érzést maga után. Eddig mindenki nagyon pozitívan nyilatkozott azok közül, akiken ki lett próbálva, de elsőre egyöntetűen nagy volt a félelem a meleg viasz miatt. Ha kitapasztaljuk a megfelelő mennyiséget, akkor elég sok alkalomra elegendő lesz egy tégely.Azt hiszem, mindkettőnk nevében kijelenthetem, hogy nagyon megszerettük a Barilent masszázsgyertyákat. Hihetetlenül ötletes és praktikus dolognak tartom, emellett a minősége is teljesen kifogástalan. Nagyon szeretek a hétköznapokba egy kis luxust csempészni és a Barilent masszázsgyertyák tökéletesen megfelelnek ennek a célnak. 
Aki teheti, annak feltétlenül érdemes kipróbálni, de ajándéknak is elsőrangú lehet, gondoljunk csak a közelgő karácsonyra, de eszetekbe juthat akkor is, amikor éppen a "jaj mit vegyek már megint neki" dilemmával küzdötök, a pasitok pedig garantáltan értékelni fogja 😉. Aki bizonytalan, annak érdemes a mintaszettel kezdeni, ebben mind a hat illat megtalálható cuki, mini kiszerelésben és elég kedvező áron. 
A masszázsgyertyák megvásárolhatóak  ITT.


Nincsenek megjegyzések

Köszönöm a kommented! Megeshet, hogy nem tudok azonnal reagálni, de minden esetben elolvasom a megjegyzésedet és előbb vagy utóbb válaszolok :) Tégy egy pipát az "értesítést kérek" felirat elé, így e-mailben azonnal értesülsz a poszthoz tartozó kommentekről.