FIATALODJ EGY ÉJSZAKA ALATT! | LABOTTACH TAPASZOK


Még a nyár folyamán kerestek meg a Wooshin- Labottach nevű koreai cégtől, hogy lenne-e kedvem kipróbálni néhány tapaszukat. Bevallom, hogy addig még nem hallottam erről a márkáról, de egy kicsit kutattam és abszolút szimpatikusak tűntek a termékeik, úgyhogy örömmel mondtam igent. Kicsit kalandosra sikerült a postázás, de végül szerencsésen ideértek, úgyhogy végre ti is láthatjátok azt, amitől nekem élőben majdnem leesett az állam. Na de erről egy kicsit később, kezdjük előbb egy kis ismertetővel.

A Wooshin-Labottach fő profilja az innovatív hidrogél típusú tapaszok gyártása, amelyek  problémák széles spektrumára nyújtanak megoldást. Magyarországon 2013 óta működik leányvállalatuk, így a termékek könnyen beszerezhetőek a magyar nyelvű honlapról.
A tapaszok hidrogél szerkezete nagy mennyiségben képes magába zárni a vizet, így biztosítva a víztartalom és a hatóanyagok folyamatos, akár 8 órán keresztül tartó egyenletes bőrbe jutását és a hidratálást. Az összes termék természetes hatóanyagokat tartalmaz. A kínálatban jelenleg 10 fajta tapasz érhető el:  
Venolite: nehézláb érzés enyhítésére
Reme Cooling Sheet: kiegészítő lázcsillapítás felnőttek és gyermekek számára  
Zoviseal: herpesz kezelésére
Foot heel patch: elhalt lábbőr eltávolítására a talpakról és a sarkakról
T-zone AG: a T-zóna területén megjelenő ráncok kezelésére  
T-zone AC és Anti pimple W: akne kezelésére  
Revital Eye patch: a szem alatti sötét karikák és ráncok enyhítésére  
Cooling&soothing patch: napégésre 
Reme Duo: izom és ízületi fájdalmakra, kettős, hideg és meleg hatással  
V-chin: a feszes arckontúrért
Végül két tapasz került a birtokomba, a T-zone AG Patch és a Revital Eye Patch. Utólag jöttem csak rá, hogy homloktapaszhoz én nem leszek túl jó tesztalany, mivel egy apró ránc sincs a homlokomon, azonban anyukám boldogan vállalta a kísérleti nyúl szerepét. Nekem pedig maradt a szemtapasz, ami a karikákat és az apró ráncokat hivatott elűzni. 

T-ZONE AG PATCH
Ígérete szerint visszaállítja a bőr feszességét és antioxidáns hatást biztosít a bőrnek a T-zóna területén.  Tartalmaz többek között hal-kollagént (feszesít, hidratál, ránctalanít), Tokoferol-acetátot (antioxidáns),  citrus flavonoid kivonatot (antioxidáns) és hialuronsavat (feszesít, segít a regenerációban). A leírásban azt ajánlják, hogy hagyjuk fent 8 órán keresztül, hogy maximálisan kifejthesse a hatását. Így tettünk.


Szerintem a látvány magáért beszél, hihetetlen, hogy mit művelt ez a tapasz anyu homlokával! Az apróbb ráncok teljesen eltűntek, a mélyebbek látványosan halványodtak, a homloka pedig annyira friss és feszes kinézetű lett, hogy komolyan nem hittem a szememnek. Ez így is marad még nagyjából egy napon át. Sajnos a hatás nem hosszútávú, de rendszeres alkalmazás mellett biztosan kitolható még a végeredmény, emellett ez egy remek eszköz arra, ha kifejezetten valamilyen alkalomra kell "ráncba szedni" magunkat, hiszen instant fiatalít és látványos hatást produkál. Maga a tapasz nagyon kellemes viselet, jól odaragad a bőrhöz, nem csúszik-mászik el róla. Egyszerűen csak a megtisztított száraz bőrre kell feltenni, és kivárni a hatóidőt. Egy kicsit elkezd majd melegedni, de egyáltalán nem kellemetlenül. 
Beszerezhető ITT

REVITAL EYE PATCH
Összetevőiben elvileg ugyanaz, mint a fenti társa, és arra hivatott, hogy visszaállítsa a szem alatti bőr egészséges állapotát, hidratálja és táplálja azt. 
Többször említettem már, hogy nekem sajnos nagyon karikásak a szemeim, nem sok minden szokott segíteni a korrektoron kívül. Nem is vártam semmit ettől a tapasztól, úgyhogy kellemes meglepetésként ért reggel, hogy látványosan pihentebbnek tűnt a szemkörnyékem, mint egyébként szokott lenni. Az azért látszik, hogy a karikákkal nem bírt el, talán egy picit halványította őket, de az apróbb ráncokat szépen megregulázta. A bőröm extrán hidratált és puha volt a használata után. 

A viselése kellemes, én éjszakára tettem fel, hiszen így fejti ki a legjobb hatást (és ezért nincs is kép a viseléséről), de ha csak pár óránk van rá, akkor is érdemes vele próbálkozni.  Erről is azt gondolom mint a homloktapaszról: rendszeres használat mellett biztosan még jobb lehet a teljesítménye, de "tűzoltásra" is remek, amikor hamar kell magunkból a legjobbat kihozni. 
Beszerezhető ITT.

Szerintem szuperek ezek a tapaszok, őszintén szólva engem megleptek, mert nem számítottam ennyire hatásra. Az áruk sem vészes, főleg ha azt nézzük, hogy ezek tényleg csinálnak is valamit. A homloktapaszból kettő darabot, a szem alatti tapaszból pedig négy párat kapunk egy csomagban. Ha szeretitek a koreai kozmetikumokat és/vagy újdonságokat kipróbálni, akkor a fenti Labottach tapaszokat meleg szívvel ajánlom.
És anyu is 😅


 

Nincsenek megjegyzések

Köszönöm a kommented! Megeshet, hogy nem tudok azonnal reagálni, de minden esetben elolvasom a megjegyzésedet és előbb vagy utóbb válaszolok :) Tégy egy pipát az "értesítést kérek" felirat elé, így e-mailben azonnal értesülsz a poszthoz tartozó kommentekről.