MOSD LE OLAJJAL! - KOSÉ COSMEPORT SOFTYMO DEEP CLEANSING OIL


Nagyon sokáig egyszerű olívaolajat használtam a sminklemosáshoz, amivel tulajdonképpen nagyon is elégedett voltam, hiszen remekül végezte a dolgát. Aztán kíváncsiságból beruháztam a címben szereplő japán olajos lemosóra, mert olyan sok jót olvastam róla, hogy muszáj volt kipróbálnom. 
Aki egy kicsit is követi az arcápolási trendeket, az tudja, hogy a keleti nők nem intézik el az arctisztítást másfél percben egy termékkel, hanem igenis megadják a módját a dolognak. Ennek egyik lépése szokott lenni az olajos sminklemosás. Rengeteg ilyen lemosó kapható, én a sárga flakonos Kosé Cosmeport Softymo Deep Cleansing Oil-t választottam. Elég minimál az összetevőlistája, de akit zavar az ásványi olaj, az keressen más alternatívát, mert ebben bőven található belőle. 
A pumpás flakonban 230 ml-t kapunk és nekem egy nyomás simán le szokta hozni a komplett sminket.  Nagyon kellemes illata van, a jaffa szörpre emlékeztet, egyébként a narancsolaj szolgáltatja az élményt. 
Állagát tekintve kicsit hígabb, mint mondjuk az általam eddig használt olívaolaj, viszont nem is hagy annyira olajos érzetet a bőrön. Én a szememről is ezzel mosom le a sminket és nem irritál, persze arra nagyon figyelek, hogy a szemembe ne menjen bele. Nem okoz pattanásokat és mitesszereket, viszont rendkívül hatékonyan leszedi a sminket, még a ragaszkodó, vízálló termékeket is. Utána mindig használok még egy habzó arclemosót is, EZ a Benton például nagyon jól együttműködött vele, száz százalékosan tiszta pofit varázsoltak ők ketten. 
A kellemesebb illat, a könnyedebb formula és a praktikusabb kiszerelés miatt nálam legyőzte az olívaolajat, ami mellett maximum a természetesség szólhat. Ha olajos lemosó vásárlásán gondolkodsz, akkor bátran tégy egy próbát a Kosé Softymo Deep Cleansing Oil-lal, szerintem szuper kis készítmény. 
Beszerezhető Ebayen.Nincsenek megjegyzések

Köszönöm a kommented! Megeshet, hogy nem tudok azonnal reagálni, de minden esetben elolvasom a megjegyzésedet és előbb vagy utóbb válaszolok :) Tégy egy pipát az "értesítést kérek" felirat elé, így e-mailben azonnal értesülsz a poszthoz tartozó kommentekről.