INFO


A Cherchez La Femme-ot, az én kis virtuális játszóteremet 2014 nyarán indítottam és eltökélt szándékom volt, hogy egy olyan oldalt hozzak létre, ahol minden egy helyen van, ami egy nőt érdekelhet. A cím francia (ejtsd: sersé lá fámm) és azt jelenti: Keresd a nőt!  A fő csapásvonal egyértelműen a szépség és a divat világa, de gyakran találkozhatsz itt más témájú írásokkal is.
Nézz körül bátran, mondd el a véleményed, és ha tetszik amit látsz akkor maradj velem! :)

Panna vagyok, 30 éves és a kóros grafomániámat élem ki itt a blogon. Szeretem a citromos mignont, a cicákat (egyet különösen), az őszt és a könyvek illatát, emellett jó ha tudod, hogy a cipőimnél csak a  körömlakkjaim vannak többen. Néha kicsit szarkasztikus a humorom és folyton rosszkedvűnek tűnök, de ez csak a látszat.
Ha még bővebben érdekel, hogy ki vagyok, akkor ITT tudhatsz meg többet.

Mivel javarészt beauty témákkal foglalkozom, fontosnak tartom megemlíteni magammal kapcsolatban:
A bőröm kombinált, vízhiányos, tág pórusú és közel sem tökéletes. Gyakran küzdök mitesszerekkel és a kamaszkor sem múlt el nyomtalanul, így számos kisebb-nagyobb pattanásheggel élek már évek óta.
A hajam vékonyszálú, gyorsan zsírosodó és lelapulásra hajlamos. Jelenleg derékig érő, természetes barna színű. Sok évig festettem különböző színekre (voltam vörös, szőke, barna, fekete), de sajnos kiderült, hogy nem bírom a kémiai festékeket, így ez nem igazán lehet opció a jövőben számomra.
A körmeim alapvetően elég gyengék, de az évek folyamán sokat javult az állapotuk. Imádok körmöt festeni, műkörmöm soha nem volt, géllakkot is csak két alkalommal viseltem eddig. Magamnak a sima körömlakkokat preferálom, de másoknak gyakran készítek géllakkal manikűrt. Sokáig rágtam a körmöm, erről szerencsére sikerült leszoknom, de ez a szokás eléggé megviselte őket.


A blogon minden szöveges és képi tartalom saját szellemi termékem, amelyek teljes körű szerzői jogvédelem alatt állnak. Előzetes engedély, vagy pontos forrásmegjelölés nélküli felhasználásuk jogkövetkezményeket von maga után. Nem saját tartalom esetében mindig forrásmegjelöléssel élek.